Mikstura
Fanka BB :)
W tym ośrodku gdzie zapisałam Idę do fizjo jest też osteopata, zobaczę co mi powie we wtorek i jakby co to ją zapiszę. Dzięki!A byliście może u osteopaty? Podobno jak nie wiadomo o co chodzi to czasami osteopata pomaga.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W tym ośrodku gdzie zapisałam Idę do fizjo jest też osteopata, zobaczę co mi powie we wtorek i jakby co to ją zapiszę. Dzięki!A byliście może u osteopaty? Podobno jak nie wiadomo o co chodzi to czasami osteopata pomaga.
To arcydzieło prawie jak aktualne mieszkania od deweloperówJa mówię że mamy domek z piasku bo lekko puknąć w ścianę i dziurau dziewczyn cały pokój zdemolowany bo h** wie gdzie kable idą
jedną ścianę ocieplamy od środka bo zimną strasznie jest i kable i gniazdka wymieniane będą ja się dziwię że ten dom z dymem nie poszedł bo tak stare kable poskręcane były że szok
![]()
Przekręca się oczywiście z pleców na brzuch i odwrotnie i pełza, szybko dosyć. Więc nawet nie stresuje mnie to raczkowanie (czworakowanie?) bo nie każde dziecko to robi, tylko to siedzeniea co teraz robi? Na jakim jest etapie?
ja wczoraj młodą położyłam ok 20, później pobudka na jedzenie ok 22, i ładnie spała... więc sobie siedziałam do późna. Położyłam się po 0.00 gotowa do spania... a ta się rozbudziła. Myślałam, że mnie szlag trafi. Chyba z godzine się kręciłą i łaziła po łóżku. Później zasnęła, a ja oczywiście z tych nerwów już nie mogłam![]()
Mi fizjo mówiła, że na siadanie dzieci mają czas do 11 miesiąca, więc jeszcze trochęPrzekręca się oczywiście z pleców na brzuch i odwrotnie i pełza, szybko dosyć. Więc nawet nie stresuje mnie to raczkowanie (czworakowanie?) bo nie każde dziecko to robi, tylko to siedzenie![]()
MasakraJa mówię że mamy domek z piasku bo lekko puknąć w ścianę i dziurau dziewczyn cały pokój zdemolowany bo h** wie gdzie kable idą
jedną ścianę ocieplamy od środka bo zimną strasznie jest i kable i gniazdka wymieniane będą ja się dziwię że ten dom z dymem nie poszedł bo tak stare kable poskręcane były że szok
![]()
https://**********/maxi-cosi-axissf...x-do-19kg-od-45-do-105-cm-maxi-cosi-d400.htmlOoo a ktory obrotowy? On pasuje do tej bazy isofix? Czy wtedy trzeba baze tez zmienic? I jak sie sprawdza wlasnie obrotowy? Duzo lepiej przy wyciaganiu?
A dzieci zamierzacie wozic do 4ego roku faktycznie tylem do kierunki jazdy? Tak jest zalecane, ale widze ze w praktyce rodzice jednak szybciej dziecko obracaja przodem. Ja sie zapieram, ze do 4go roku, ale z wieloma rzeczami sie juz tak zapierałam![]()
wygwiazdkowałohttps://**********/maxi-cosi-axissf...x-do-19kg-od-45-do-105-cm-maxi-cosi-d400.html
My ten mamy, obrotowy jest super![]()
Ja o fotelikach tez duzo czytałam. Kiedyś nie miało to dla mnie znaczenia q teraz wiem ze chce córkę wozić jak najdłużej tylem w dobrym foteliku. U mnie siostra ma dziecko dwa miesiące młodsze i nastepny fotelik zakupiony z marketu do 36kg od razu przodem. I tez dla mnie jest to nie do wyobrażenia ale nie odpowiadam za to i trudno. Trzeba zaakceptować mimo ze ja nie popieram. Ale wiadomo, ile ludzi tylw opiniiJa wiem, jak coś naprawdę nie wiem, to pytam. Ale sama dużo czytam lub po prostu robię co czuję. Ona sama pyta czasami mnie, jak ja coś robięale tu akurat chodziło mi o kwestię fotelików, bo miała wozić tyłem, a wozi przodem młodego i nie wiem, czy jej fotelik ma jakieś testy, czy to nie jest po prostu antymandat
bo ma po dzieciach, a jak czytałam foteliki mają swoją żywotność też
ale ona wie lepiej
![]()