reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Mój też dorabia dodatkowo 🙂teraz dorabiał żeby dzieci pokój zrobić niestety stary dom wszystko do remontu jest 🙂na wiosnę trzeba schody wkoncu zrobic bo stare są i druty widać i tak nie koniec listy 🤣
Mój dom jest z lat 70-tych. Co chwilę jakiś remont robimy mały, w zeszłym roku całe piętro, w tym łazienka. Co chwila wychodzą jakieś perełki 😂 nie powieszę telewizora na ścianie bo jest zrobiona z różnych materiałów (budowali z tego co było 😂).

No właśnie głupio zapytałam, ja mam rzut beretem do miasta, a sama często nie mam kiedy pojechać. Z tym, że ja w sumie nie lubię 😂 galerii nienawidzę! Zakupy spożywcze w miarę możliwości robimy online takie większe i czasami pójdę na takie codzienne do Lidla. Po sklepach to bym mogła nie chodzić nigdy :D a skąd jesteś? Jak zakopianka to gdzieś w stronę gór? 😍
Ja bardziej w stronę Wadowic, ale też niedaleko Babiej Góry 😃

U mnie mloda w nowym foteliku jezdzi juz dobry miesiąc albo i więcej. Mamy minikid 2.0 i uwielbia w nim jeździć. Nie marudzi, wszystko widzi. No my jesteśmy zadowoleni ze przeszliśmy z łupiny

reklama
Ja jeszcze nie, moja będzie jeździć az glowa nie będzie jej wystawać. Myślę, że jeszcze z 4r msc spokojnie 😀
Moja wyrasta, waży 9,5 a to co mamy jest do 10 kg czy do 11 kg 😄
Wlasnie sprawdzilam ze ten nasz jest do 13kg, ale dobrze ze wspomnialyscie bo zupelnie zapomnialam ze za jakis czas trzrba brdzie sie przyczaić na wiekszy fotelik😁😁😁

Do góry