Tez sie nad nim zastanawiamMy dzisiaj byliśmy w sklepie osiem gwiazdek, zamówiłam fotelik i we wtorek na być, więc zapowiada się już lepsza jazda i czekam na ponczomy mniejszy budżet, pan dobrał nam baby safe rhodesian, obrotowy
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez sie nad nim zastanawiamMy dzisiaj byliśmy w sklepie osiem gwiazdek, zamówiłam fotelik i we wtorek na być, więc zapowiada się już lepsza jazda i czekam na ponczomy mniejszy budżet, pan dobrał nam baby safe rhodesian, obrotowy
![]()
Nie jest drogi, a dość dobrze wypadaTez sie nad nim zastanawiamja potrzebuje obrotowy
![]()
Ooo juz dziewczyny myslicie o zmianie fotelika??? Kurcze musze spraddzic do jakiego wieku jest naszNie jest drogi, a dość dobrze wypadalekko chodzi obrót
jak dla mnie jest ok
Lenie się podobało, jak siedziała w nim
![]()
Ja jeszcze nie, moja będzie jeździć az glowa nie będzie jej wystawać. Myślę, że jeszcze z 4r msc spokojnieOoo juz dziewczyny myslicie o zmianie fotelika??? Kurcze musze spraddzic do jakiego wieku jest nasz![]()
Moja wyrasta, waży 9,5 a to co mamy jest do 10 kg czy do 11 kgOoo juz dziewczyny myslicie o zmianie fotelika??? Kurcze musze spraddzic do jakiego wieku jest nasz![]()
Mój dom jest z lat 70-tych. Co chwilę jakiś remont robimy mały, w zeszłym roku całe piętro, w tym łazienka. Co chwila wychodzą jakieś perełkiMój też dorabia dodatkowoteraz dorabiał żeby dzieci pokój zrobić niestety stary dom wszystko do remontu jest
na wiosnę trzeba schody wkoncu zrobic bo stare są i druty widać i tak nie koniec listy
![]()
Ja bardziej w stronę Wadowic, ale też niedaleko Babiej GóryNo właśnie głupio zapytałam, ja mam rzut beretem do miasta, a sama często nie mam kiedy pojechać. Z tym, że ja w sumie nie lubięgalerii nienawidzę! Zakupy spożywcze w miarę możliwości robimy online takie większe i czasami pójdę na takie codzienne do Lidla. Po sklepach to bym mogła nie chodzić nigdy
a skąd jesteś? Jak zakopianka to gdzieś w stronę gór?
![]()
my już zmieniliśmy na fotelik, mamy maxi cosi obrotowy własnie i troche lepiej sie jezdzi ale bez szału, nadal marudziOoo juz dziewczyny myslicie o zmianie fotelika??? Kurcze musze spraddzic do jakiego wieku jest nasz![]()
Ja jeszcze nie, moja będzie jeździć az glowa nie będzie jej wystawać. Myślę, że jeszcze z 4r msc spokojnie![]()
Wlasnie sprawdzilam ze ten nasz jest do 13kg, ale dobrze ze wspomnialyscie bo zupelnie zapomnialam ze za jakis czas trzrba brdzie sie przyczaić na wiekszy fotelikMoja wyrasta, waży 9,5 a to co mamy jest do 10 kg czy do 11 kg![]()