G
gość _199
Gość
to jest Bruksizm, powinna nosić takie nakładki i wstrzyknąć botoks. Straszna sprawa, mój facet to ma i zęby do wymiany, całe starte niestety :/O matko! To moja 28 letnia siostra do tej pory zgrzyta![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
to jest Bruksizm, powinna nosić takie nakładki i wstrzyknąć botoks. Straszna sprawa, mój facet to ma i zęby do wymiany, całe starte niestety :/O matko! To moja 28 letnia siostra do tej pory zgrzyta![]()
Ostatnio Czarek się poryczał jak jedliśmy pizzę tak bardzo chciał teżi trochę do naszego kartonu zaglądał, a trochę do kartonu ciotki i wujka, na pocieszenie dostał placka bananowego
![]()
A to hania juz jadla pizzeOstatnio Czarek się poryczał jak jedliśmy pizzę tak bardzo chciał teżi trochę do naszego kartonu zaglądał, a trochę do kartonu ciotki i wujka, na pocieszenie dostał placka bananowego
![]()
A to HaniaA to hania juz jadla pizzei ukradła frytki siostrze.
![]()
Zje ruskie pierogi na święta i z mięsemA to Hania![]()
Zje ruskie pierogi na święta i z mięsemz reszta wszystko zje co będzie chciała w święta
zrobila juz 4 kroczki bez trzymania!!!
I tu mamy piękny dowód na to że szczepienie nie chroni przed zarażeniemMoja fala wkurwienia jest taka wielka... Kwarantanna basi przedłużona do 17go. Nauczycielki szczepione a tak dużo choruja![]()
Serio ? Masakra mój to leń i wcale się do chodzenia nie bierzeZje ruskie pierogi na święta i z mięsemz reszta wszystko zje co będzie chciała w święta
zrobila juz 4 kroczki bez trzymania!!!
Tak od 4 dni zaczyna. Zaczęło się od 1 kroczka, a teraz już 4Serio ? Masakra mój to leń i wcale się do chodzenia nie bierzejak taka dzielna to fakt zasługuje na pierog