reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Zaczęłam od 3 tygodni chodzić znowu na siłownię. Kilka kg mi wróciło, cel na kwiecień to zwiększyć masę mięśniową :D :D mimo, że nocki ostatnio słabe, powiem wam że jednak trochę ruchu dodaje życia 🙈
A młody ciągle bierze z przedpokoju swoje buty i przynosi żeby mu ubrać i z nim wyjść 😂 non stop, co pół godziny 😂 stoi przy drzwiach wyjściowych i puka 🤭
Mój z butami robi tak samo. :) Nosi za mną;)

reklama
Ojj bidulka. A co mlodej? Ja siostre spotkałam dziś na mieście jak wracała z apteki bo miala wizyte domowa jej młody znowu zapalenie oskrzeli takze masakra.
Mloda katar, kaszel i zawalone gardlo. Narazie slabo jje, duzo marudzi i gile lecą litrami;p ale dzis po wizycie osluchowo jest ok więc krople do nosa, wykrztusić i tydzien wolnego od żłobka. ;p

Mloda katar, kaszel i zawalone gardlo. Narazie slabo jje, duzo marudzi i gile lecą litrami;p ale dzis po wizycie osluchowo jest ok więc krople do nosa, wykrztusić i tydzien wolnego od żłobka. ;p
Oj to nie fajnie a mój dziś rano oko miał czerwone pod i na powiece i ogólnie ropa leci mu byłam u pediatry szybko jeszcze się wcisl i krople z antybiotykiem mamy i 2krpole łagodzące 🙂ale też 2na dole 1juz się przebija 🤭

Boże u nas bylo to samo… trzy dni chodzila, a pozniej tydzien chorowala 🤦‍♀️ A ja dwa tygodnie !!! Dopiero dochodze do siebie i to serio jakis straszny syf - zatoki mialam tak rozwalone ze az ucisk na twarzy czulam. Gardlo to samo. Az jestem zaskoczona ze mnie tak dlugo trzymalo, mimo, ze corka po tygodniu zdrowa. W tym tygodniu mloda chodzila caly tydzien, wczoraj znowu pojawil sie mokry nosek wiec od razu: inhalacja, krople do nosa itd. zobaczymy co sie uda zrobic.

Boże u nas bylo to samo… trzy dni chodzila, a pozniej tydzien chorowala 🤦‍♀️ A ja dwa tygodnie !!! Dopiero dochodze do siebie i to serio jakis straszny syf - zatoki mialam tak rozwalone ze az ucisk na twarzy czulam. Gardlo to samo. Az jestem zaskoczona ze mnie tak dlugo trzymalo, mimo, ze corka po tygodniu zdrowa. W tym tygodniu mloda chodzila caly tydzien, wczoraj znowu pojawil sie mokry nosek wiec od razu: inhalacja, krople do nosa itd. zobaczymy co sie uda zrobic.
No u mnie mala po 2 dniach juz lepiej za to ja ledwo zywa ;D gardlo, zatoki wlasnie i katar.... nie wiem kiedy my wyjdziemy z tych przeziebien

reklama
Do góry