Mikstura
Fanka BB :)
Chorowałam na to jak miałam z 9 lat. Byłam przez 3 miesiące w szpitalu. Dużo zdrowia!!Wyszło mu najpierw parę plamek, a na drugi dzień w ciągu kilku godzin wysyp na łydkach.. gorączka do tego.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chorowałam na to jak miałam z 9 lat. Byłam przez 3 miesiące w szpitalu. Dużo zdrowia!!Wyszło mu najpierw parę plamek, a na drugi dzień w ciągu kilku godzin wysyp na łydkach.. gorączka do tego.
O mamo.. dziękuję w imieniu siostrzeńca.Chorowałam na to jak miałam z 9 lat. Byłam przez 3 miesiące w szpitalu. Dużo zdrowia!!
Każde dziecko inaczej przechodzi, ja od małego byłam chorowita. Może gorzej przechodziłam? Też nie wiadomo skąd się to wzięło, mam trzy siostry, tylko ja chorowałam. Później trzeba było kontrolować mocz.O mamo.. dziękuję w imieniu siostrzeńca.
No właśnie najgorsze jest to, że nie wiadomo skąd się to bierze.Każde dziecko inaczej przechodzi, ja od małego byłam chorowita. Może gorzej przechodziłam? Też nie wiadomo skąd się to wzięło, mam trzy siostry, tylko ja chorowałam. Później trzeba było kontrolować mocz.
Ale super!! Szacun dla Was za wyprawę z młodym!! Bawcie się dobrzeOj jak u was smutno dzisiaj, współczuję wszystkim chorym dzieciom i ich rodzicom i dużo zdrówka życzę!!
My jeszcze w górach jesteśmy, Czaruś dziś zdobył swój pierwszy szczyt, ponad 1200 m npm, cała droga w śniegu, nierzadko oblodzona także jesteśmy usatysfakcjonowani!
Super, korzystajcieOj jak u was smutno dzisiaj, współczuję wszystkim chorym dzieciom i ich rodzicom i dużo zdrówka życzę!!
My jeszcze w górach jesteśmy, Czaruś dziś zdobył swój pierwszy szczyt, ponad 1200 m npm, cała droga w śniegu, nierzadko oblodzona także jesteśmy usatysfakcjonowani!
Eeeeeekstra !!!!Oj jak u was smutno dzisiaj, współczuję wszystkim chorym dzieciom i ich rodzicom i dużo zdrówka życzę!!
CudnieOj jak u was smutno dzisiaj, współczuję wszystkim chorym dzieciom i ich rodzicom i dużo zdrówka życzę!!