Sylwia99
Fanka BB :)
@Beti.mama co u Was ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ah tam but…dobrze, że Hanka była w aucieMatka roku. Szybko pakowalam dziewczyny na basen bo baska zajęcia miala.. Chcę wyjąć z auta Hankę i nie ma butazgubiłam pod domem
![]()
Sasiadka znazla na parkinguah tam but…dobrze, że Hanka była w aucie![]()
Moja ciagle nosi te same. Tylko rozmiary jej zmieniam. Dla mnie sa super. Wyginaja sie pięknie. A teraz jak cieplutko będzie to dostanie sandały crocs i juzDziewczyny, jakie buciki noszą teraz Wasze maluchy? Kompletnie nie wiem co kupić...
Ma wiele materiałów można wybieraćI standardowo piękny print dla dziewczynki, a dla chłopca nuda![]()
a mogłabyś podesłać jakie ma materialy??? Chciałabym zamówić mojemu młodemuMa wiele materiałów można wybierać![]()
Jasne jak masz instagrama to napisz do niej. Ona ci wyślę wzory. Ta niebieska super bo muslinek to jest. Tam masz na zdjęciu nazwę jej instagrama, wystawia na olx lub vinteda mogłabyś podesłać jakie ma materialy??? Chciałabym zamówić mojemu młodemuw sumie chyba najchętniej jakaś bez wzoru
super są. Wystawi mi na olx?
Bo tam przesyłka grosze kosztuje