Sylwia99
Fanka BB :)
Adidasy ma, takie siateczkowe bardziej są. A ma jeszcze takie jakby sandałki z Nike, raz założyłam na komunię do sukienki.Dziewczyny, jakie buciki noszą teraz Wasze maluchy? Kompletnie nie wiem co kupić...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Adidasy ma, takie siateczkowe bardziej są. A ma jeszcze takie jakby sandałki z Nike, raz założyłam na komunię do sukienki.Dziewczyny, jakie buciki noszą teraz Wasze maluchy? Kompletnie nie wiem co kupić...
Powiem Ci, że print dla dziewczynki może i piękny. Ale za chiny nie ubierzesz do tego reszty.I standardowo piękny print dla dziewczynki, a dla chłopca nuda![]()
Ja zamowilam takaPowiem Ci, że print dla dziewczynki może i piękny. Ale za chiny nie ubierzesz do tego reszty.Ja staram się brać stonowane kolory.
![]()
No ta akurat jest.Ja zamowilam taka![]()
Mój młody też ma w czerwcu 6w1, szczepie InfanrixDziewczyny chciałam młodego zapisać na szczepienie MMR a babka mi mówi że najpierw trzeba podać Hexacime a za 2 tygodnie dopiero MMR. Myślałam że już tylko jedno szczepienie nas czeka.
Jak to u Was było? Bo podobno sanepid cos zmienil i juz sie w tym gubie
Ej właśnie. Ja byłam na szczepieniu i zapomniałam napisać. U nas tak samo, najpierw dała jedno szczepienie i kazała za 3 tygodnie przyjść. Ale ja w piątek nie pojechałam, bo młoda katar i kaszel ma. A idę podstawowymi.Dziewczyny chciałam młodego zapisać na szczepienie MMR a babka mi mówi że najpierw trzeba podać Hexacime a za 2 tygodnie dopiero MMR. Myślałam że już tylko jedno szczepienie nas czeka.
Jak to u Was było? Bo podobno sanepid cos zmienil i juz sie w tym gubie
a co dała najpierw? Nie było to kiedyś na jednej wizycie wszystko?Ej właśnie. Ja byłam na szczepieniu i zapomniałam napisać. U nas tak samo, najpierw dała jedno szczepienie i kazała za 3 tygodnie przyjść. Ale ja w piątek nie pojechałam, bo młoda katar i kaszel ma. A idę podstawowymi.