marta18691
Fanka BB :)
Ja mam 6tydzien wedlug aplikacji i na 30czerwca wizyta u ginekologa❤
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to superWitajcie dziewczyny,
Wczoraj zrobiłam test - wyszły wyraźne dwie kreski. W poniedziałek wyszedł negatywny, miałam poczekać z kolejnym testem aż @będzie się spóźniać, ale nie wytrzymałam. Udało się można powiedzieć z pierwszym podejściem.
Aplikacja pokazuje 3t 6d.
Dotychczasowe objawy to: często chce mi się sikuoprócz tego obolałe piersi i ból podbrzusza jak przed okresem i zmęczona jestem.
Hej! GratulacjeWitajcie dziewczyny,
Wczoraj zrobiłam test - wyszły wyraźne dwie kreski. W poniedziałek wyszedł negatywny, miałam poczekać z kolejnym testem aż @będzie się spóźniać, ale nie wytrzymałam. Udało się można powiedzieć z pierwszym podejściem.
Aplikacja pokazuje 3t 6d.
Dotychczasowe objawy to: często chce mi się sikuoprócz tego obolałe piersi i ból podbrzusza jak przed okresem i zmęczona jestem.
No ja uzywalam zawszego tego psikacza na gardłoDziewczyny co ból gardła? Tantum verde można?
Dziewczyny co ból gardła? Tantum verde można?
Isla to bardziej na sucha śluzówkę, bo dość często stosuję,ale dziękiNie wiem jak Tantum Verde ale polecam ziołowe tabletki I.S.L.A
CześćNo to ja się już chyba mogę oficjalnie przywitaćdzisiaj była wizyta, 7t4d, widać bijące serduszko, termin porodu na 08.02.2021r
![]()