Według OMŚwietnieA to masz termin wg OM czy USG ? [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Według OMŚwietnieA to masz termin wg OM czy USG ? [emoji16]
Witaj mam identyczny termin OM 30.04 ja jeszcze jestem przed pierwsza wizyta dopiero w piątek.Cześć dziewczyny
Chciałabym do Was dołączyć. Przeczytałam cały wątek
OM miałam 30.04. Jestem w 7tc+2d.
W 6tc+5d bylam na USG. Widziałam już zarodek z bijącym serduszkiem![]()
W 5tyg to tylko bedzie pusta obwodka ja taka mialam 5plus 5dzien i bylo tylko kółeczko nic nie bylo jeszcze widacPo niedzieli będę dzwonić się umawiać może na 26, zobaczę czy ma termin, bo pierwszy raz będę do niej szła. A to byłby 5t+0. Muszę przynajmniej sprawdzić czy ciąża rozwija się w macicy. Chyba że wytrzymam do 6+0 to wtedy na 3 lipca się zapiszę. A ty kiedy się wybierasz?
Ja bede miala 30 wizyte i bede miala 7+4dniMam umówioną wizytę na 30.06 i chyba wtedy pójdę - będzie to 5t+3.
Ja dostałam na pierwszej, ale z tego co czytałam to różnie.Mam pytanko czy na pierwszej wizycie dostajecie komplet konkretnych badań do zrobienia. Czy dopiero na drugiej?
Pewnie zależy od tego kiedy 1sza wizytą. Myślę że koło 6-7 tyg to już raczej z kompletem badań się wychodzi.Mam pytanko czy na pierwszej wizycie dostajecie komplet konkretnych badań do zrobienia. Czy dopiero na drugiej?
Hej ja nie mogę w nocy spać, zasypiam o 1 a budzę się o 5-6 ,może to dlatego że prawie codziennie po obiedzie ucina sobie drzemkę. Czasami mnie mdli jak czuje coś słodkiego, bolą mnie piersi i pobolewa brzuch. Trzymaj się będzie dobrze trzeba pozytywnie myślećPewnie zależy od tego kiedy 1sza wizytą. Myślę że koło 6-7 tyg to już raczej z kompletem badań się wychodzi.
Jak Wasze samopoczucie?
Za mną nieprzespana noc, taki mnie męczył ból brzucha. 2x brałam no spę i nic nie pomogło. Dopiero o 4 padłam. Już oczywiście zakładałam najczarniejszy scenariusz, ale na razie żadne krwawienie nie nastąpiło (tfu tfu i oby nie nastąpiło!). Od rana dalej mnie boli, a do tego takie zawroty głowy... A Wy jak się czujecie? Jakieś objawy?
Według OM![]()