Ja siedze właśnie na Gemini i chce pozamawiac troche rzeczy dla maluchaChyba wszystko jakoś cichaczem drożeje, bo kupuje się coraz mniej, a płaci coraz więcej. Na 2 osoby tyle wydajemy, a co dopiero jakaś pięcioosobowa rodzina! Ja bym musiała znów dziś iść, bo wczoraj połowy nie mieli, co chciałam kupić, wszystko przebrane, ale coś mi się nie chceMój chłopak też kiedyś grał, ale chyba w końcu odpuścił, bo nic nie wygrywaliśmy, coś mi się wydaje, że wygrywają bogacze, w końcu pieniądz lubi pieniądz
![]()
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Ja mam tyle ciuszkow ze niewiemJa siedze właśnie na Gemini i chce pozamawiac troche rzeczy dla malucha
No to ładnie! Niepotrzebnie się stresowałaśJa po wizycie, wszystko okej. Jeszcxe tylko kwasy żółciowe musze zrobic. Dzidzia wazy 1560. Takze ladnie![]()

Ewq9
Nie
Dziewczyny które przeszły covida w ciąży? Czy któraś ze względu na to dostała zastrzyki przeciwzakrzepowe?
marta18691
Ooo a na jaki tydzien moje ostatnio na 28 tydz wazylo 1275Ja po wizycie, wszystko okej. Jeszcxe tylko kwasy żółciowe musze zrobic. Dzidzia wazy 1560. Takze ladnie![]()

Moj ginekolog pelen taktu mowi, no jest Pani chudsza niz przyszla za pierwszym razemNo to ładnie! Niepotrzebnie się stresowałaśCiekawe co tam u mojego szkraba, ostatnio (ponad miesiąc temu) ważył niecałe 900g, ale musiał przybrać, bo brzuch coraz większy
![]()

29+6Ooo a na jaki tydzien moje ostatnio na 28 tydz wazylo 1275![]()

reklama
marta18691
No to ciekawie