Maluszek001
Fanka BB :)
Anex m typeDziewczyny jaki wybrałyście wózek??

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anex m typeDziewczyny jaki wybrałyście wózek??
No wlasnie tez sie zastanawiam nad nim bo dosc czesto teraz o nim slysze i sie zastanawiam. Musze z mezem ustalićJa właśnie zamowilam avionaut pixel ☺ leciutki, dobrze wypada w testach bezpieczeństwa i ma wkładkę dla noworodków zaprojektowana przez fizjoterapeutow ☺
Ja tardyferon fol przyjmowałam dlugo przed ciaza bo miałam anemia. Potem miałam odstawione bk bylo ok a teraz w ciazy strasznie poleciało i kazała mi brac właśnie to Szelaso. Ale mam wrażenie że nie wiele to daje a mój lekarz twierdzi ze badania są jak najbardziej ok ;pU mnie niestety też...Ja na receptę mam Tardyferon-Fol
Kupiliśmy Cybex Talos S Lux i fotelik BeSafe iZi Go Modular. Najpierw chcieliśmy kupić fotelik Avionauta, ale okazało się, że w ogóle nie pasował do naszych foteli w aucie. Koniecznie trzeba mierzyć te foteliki. Cybex też nie pasował.Dziewczyny jaki wybrałyście wózek??
Mi lekarka przepisała lek Tardyferon fol i poza tym, że nie lubię go brać i na początku niezbyt dobrze się po nim czułam (a na czczo nie tolerowałam), musi działać, bo w niecały miesiąc morfologia wróciła do normy, ale lekarka kazała nadal brać po 1 tabletce, żeby żelazo znów nie spadło tyle, że ja nie miałam jeszcze anemii, tylko spadek morfologii i żelaza w okolice dolnej normy. W każdym razie może warto poprosić lekarza o receptę na lek, bo te suplementy to nie wiadomo, czy działają i ile tam naprawdę tego żelaza jest, zwłaszcza przy anemii.Anemia i u mnie jest;( Jakie żelazo przyjmujesz ?
My kupiliśmy Maxi Cosi Adorra, chcieliśmy najnowszą wersję (Adorra 2), ale materiał tej starszej nam się bardzo spodobał, a w sumie wiele się nie różniły wyposażeniem/funkcjonalnościąDziewczyny jaki wybrałyście wózek??
My mamy Maxi Cosi Cabriofix, nie wiem, czy dobry, bo to wszystko w praktyce wychodzi, wizualnie nam się spodobał i można go wpiąć do wózka, ten pierwszy fotelik i tak jest na krótko, więc nie zastanawialiśmy się zbytnio, zaufaliśmy marceA jakie macis foteliki? Bo ja mialam zamawiać maxi cosi peble, mialam dla pierwszej corki i byl okej. Teraz czytam o
foteliku avionaut, podobno lekki i super opinie ma. Ktos cos slyszal o nin??![]()
Dziewczyny jaki wybrałyście wózek??
Właśnie nie ma co szaleć z 1 wózkiem bo zazwyczaj spacerowke się nową kupuje. Lepiej w spacerowke więcej pieniążków przeznaczyćJa kupilam stokke xplory 2w1. Ale gdybym wybrala inny wozek to bym chyba sama gondole kupila. Nie lubie tych spacerowek z zestawow jakos mi sie nie podobają. Poprzednio mialam x landera x move i super gondola mi sie podobala ale spaceroeka juz niesprzedalam i kupilam osobna spacerowke
![]()
My mamy dom nad jeziorem i tak od marca do wrzesnia jeździmy co weekendWłaśnie nie ma co szaleć z 1 wózkiem bo zazwyczaj spacerowke się nową kupuje. Lepiej w spacerowke więcej pieniążków przeznaczyćJa mieszkam blisko rzeki lasu więc potrzebuje czegoś konkretnego
![]()