Stoo lat!!! Zrobilas rodzica prezentJa jestem z dzisiaj, bo mama mnie urodziła w sylwestrai patrząc na osoby z mojego roku to są głupsze ode mnie o wiele
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Stoo lat!!! Zrobilas rodzica prezentJa jestem z dzisiaj, bo mama mnie urodziła w sylwestrai patrząc na osoby z mojego roku to są głupsze ode mnie o wiele
![]()
I ja już większość dni mam takich ze nic mi się nie chce... zapraszali nas znajomi na donowke a ja jedyne o czym marze to lezec z mezem ogladac dobry filmSpoko, ja też jeszcze nie wszystko mam, ale to akurat głównie kwestia braku kasy (chyba za wcześnie pochwaliłam ZUS), pranie ubranek powoli zaczynam, muszę jeszcze zorganizować mniejszą walizkę i się spakować, także na wcześniejszy poród absolutnie się nie szykuję, do ostatniego dnia pewnie będę coś ogarniaćA inna sprawa, że coraz mniej mi się chce coś robić
![]()
Ja pierwsze mialam w 29tc jak mialam robiony zastrzyk przeciw konfliktowi serologicznemu. Teraz jak byłam w szpitalu to też mialam 2 razy dziennie robione. A teraz kiedy kolejne to nawet nie wiemDziewczyny robilyscie KTG?
Ooo jak dobrze że nie jestem samaJa zaczynam robienie wyprawki, zakupów od jutra....., więc nie tylko Ty. Na razie tylko pare bidy i śpioszków w necie pooglądałam, ale organizowanie wszystkiego od tego weekendu
![]()
A ja bym poszla na bal bo za rok nikt mi malucha nie weźmie do pilnowaniaI ja już większość dni mam takich ze nic mi się nie chce... zapraszali nas znajomi na donowke a ja jedyne o czym marze to lezec z mezem ogladac dobry film
kiedy poród??
Ginekolog sam takie skierowanie daje??Ja pierwsze ktg mam 1 lutego. Chyba, ze teraz cos lekarza zaniepokoi to mi zrobi 4 stycznia.![]()
Moj ma w gabinecie ktg takze on mi robiGinekolog sam takie skierowanie daje??
Dla mnie teraz każde wyjście to wyprawa co najmniej na Śnieżkę, ale nawet w domu mniej robię i jakoś ciężko mi zaakceptować ten faktI ja już większość dni mam takich ze nic mi się nie chce... zapraszali nas znajomi na donowke a ja jedyne o czym marze to lezec z mezem ogladac dobry film
kiedy poród??
Dziękuję bardzo!Wszystkiego najlepszego!!![]()
Haha wiem wiem, śmieje się, że głupszeStoo lat!!! Zrobilas rodzica prezentnikt nie mówi, ze dzieci z grudnia sa głupsze
bo z kazdego miesiąca sa durnie
ale w przedszkolu czy w pierwszych klasach widac np, ze dzieci takie malutkie jakieś
pozniej wszystko sie wyrównuję wiadomo
![]()