Ja mam pierwsze KTG zapisane na końcówkę stycznia dopieroDziewczyny robilyscie KTG?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam pierwsze KTG zapisane na końcówkę stycznia dopieroDziewczyny robilyscie KTG?
Sprawdzili wszystko co mogli, bo oni jak mnie tam widzą, a polowa ekipy szpitala mnie już zna i na pamięć mają wyryte moje problemyI co Ci powiedzieli na ten bol pod zebrami z prawej strony? Ucisk macicy?nerwobol?
![]()
Ja pierwsza corke przenosilam z terminu miesiaczki 2 tygodnie a z termibu usg tydzienUff bo czytając komentarze zaczęłam się obawiaćmam termin 20 lutego i liczę że Ignas nie urodzi się dużo wcześniej. Muszę zabrać się za pakowanie torby A przede wszystkim zakup apyeczmych rzeczy
Mam wrażenie że jedna jestem tak malozorganizowana nie wiem co się ze mną dzieje![]()
Ja pierwsze ktg mam 1 lutego. Chyba, ze teraz cos lekarza zaniepokoi to mi zrobi 4 stycznia.Dziewczyny robilyscie KTG?
DziękujęSto lat!!!
Tak!! W końcu trochę spokojniejsza będę! ☺ ja w poniedziałek jade odebrać wózek i fotelik i zaczne prac wszystkoCzy czujecie ulge, ze juz koniec roku?!!! Ja tak bałam sie porodu w grudniu. Jutro juz styczen ufff!! Wyluzujenawet wypralam wczoraj rzeczy dla małej!A w weekend sie spakuje do szpitala
![]()
To ja zupełnie inaczej. Wolę początek roku niż koniecDla mnie bez różnicy, nie chciałabym urodzić przed terminem, ale jakbym miała wybierać dziecko z końca roku, czy z początku, to zdecydowanie wolę z końca (bo młodsze), w styczniu urodzić najgorzej! Mam nadzieję, że będzie planowo luty![]()
Wczoraj zaczęło się robić nieciekawie bo zaczął mi się obraz rozmazywać... zmierzyli ciśnienie i wyszło 135/98. Dali mi kroplowke nawadniającą ale nic nie pomogło przy kolejnym pomiarze miałam już 160/100. Widziałam że położną juz obcykana była... dała mi leki na ciśnienie syrop na uspokojenie i kazała spróbować pospać. Na szczęście po godzinie już ładnie spadło. Ale już dzisiaj lekarz powiedział, że podadzą sterydy na ewentualność cesarki. Także Kubuś w najbliższym czasie trochę utytła.No to ciężko ja mialam 2 hipotrofiki z waga ur 2300gram3 bedzie troche wieksze no chyba ze waga zwolni teraz bo na 32tydz 1800gram wazyl Jakub
![]()