Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pisze od 20stycznia do 18lutego wodnikTo ja chyba jednak też wodnik, bo też jestem uparta (walczę z tym).
Ja jestem rybą z lutego i mój kochany mi mówi, że jestem cholernie uparta... i chyba ma racjęŁe kurde to faktycznie lepiej poczekać do 20 lutego na rybkęW sumie teściowa też uparta, więc coś w tym musi być! A że ja rasowy skorpion, to lepiej, żeby mi się mały uparciuch nie trafił
![]()
A kiedy masz urodziny?Ja jestem rybą z lutego i mój kochany mi mówi, że jestem cholernie uparta... i chyba ma rację![]()
To chyba kwestia charakteru, bo moja mama też jest rybą a nie jest jakoś szczególnie upartaJa jestem rybą z lutego i mój kochany mi mówi, że jestem cholernie uparta... i chyba ma rację![]()
Lovela plyn i bobiniDziewczyny w czym pierzecie ciuszki? Jakiś specjalny proszek?
Ja lovela kapsulki, i plyn do plukania tez lovelaDziewczyny w czym pierzecie ciuszki? Jakiś specjalny proszek?