Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję bardzoWszystkiego najlepszegoSpełnienia marzeń
![]()
Proszek lovela, płyn Lenor sensitiveDziewczyny w czym pierzecie ciuszki? Jakiś specjalny proszek?
Ja mam bobini płyn do prania i płyn do płukaniaDziewczyny w czym pierzecie ciuszki? Jakiś specjalny proszek?
Mleczko lovela, bez żadnego płynu do płukania ☺Dziewczyny w czym pierzecie ciuszki? Jakiś specjalny proszek?
Dziewczyny w czym pierzecie ciuszki? Jakiś specjalny proszek?
Ja niewiem Ty masz naprawde pecha chybaDziewczyny jak żyjecie w Nowym Roku? U mnie dzis apogeum burzy hormonów. Od rana płacz z byle powodu. Zgaga tez chyba sięgnęła swoje apogeum po nocnych czipsach i napojach gazowanypalenie gardla przerosło dzisiaj wszystko... takze w Nowy Rok nowy krok. U mnie z płaczem, mam nadzieje ze dalej będzie lepiej
![]()
Ja dzisiaj postanowilam sie nie denerwować bo jaki,, nowy rok taki cały rok,, hahahah. Dlatego nawet nie sprzatamDziewczyny jak żyjecie w Nowym Roku? U mnie dzis apogeum burzy hormonów. Od rana płacz z byle powodu. Zgaga tez chyba sięgnęła swoje apogeum po nocnych czipsach i napojach gazowanypalenie gardla przerosło dzisiaj wszystko... takze w Nowy Rok nowy krok. U mnie z płaczem, mam nadzieje ze dalej będzie lepiej
![]()
Współczuję tych nieprzyjemnościtakze w Nowy Rok nowy krok. U mnie z płaczem, mam nadzieje ze dalej będzie lepiej![]()
Ja też uwielbiam. Jak tylko jest w domu - to na 95% wypiję. Więc staram się nie kupowaćja tam nie mam problemu cole uwielbiam![]()