reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny po tygodniu chodzenia w leginsach postanowiłam wyjsc z domu w jeansach. ;D w tamtym tygodniu bylam w nich na szkole rodzenia a dzis się w nie jie mieszczę hahaha. Buty tez zrobiły się jakoś dziwnie ciasne ;D a raptem nie miałam ich na nogach 3 dni ;D

Haha wiadomo, dlatego coraz później wstawałam, ale bez śniadanie bym umarła, bo pierwszą przerwę w pracy miałam dopiero o 10, czasem 11 jak była pilna robota i do tego czasu po pierwszym śniadaniu w domu mnie mdliło z głodu, a co dopiero jakbym nic nie zjadła :o Kiedyś też tak wcześnie rano nie jadłam, ale potem już przywykłam do wczesnego śniadania i obowiązkowo mocnej czarnej kawy ;)
To u mniej dopiero przed 12 udawało się zrobić krótką przerwę, bo zawsze było coś pilnego...

To u mniej dopiero przed 12 udawało się zrobić krótką przerwę, bo zawsze było coś pilnego...
Wiadomo pilnego coś jest zawsze, ale u nas przerwy to była rzecz święta, szczególnie odkąd zaczęli nam wyliczać i się wszystkiego czepiać (praca na magazynie), więc przekładaliśmy tylko jak kurier czekał za paletą, która MUSI wyjść albo paczek detalicznych było więcej, a teraz to kto wie jak to wygląda... Nowy kierownik, nowi ludzie poza jednym Ukraińcem, więc niezbyt chętnie chcę tam wracać, mam nadzieję, że znajdę coś innego, chociaż w zawodzie (towaroznawca, specjalista ds. zarządzania jakością żywności) bez doświadczenia (i języka na odpowiednim poziomie) już się przekonałam dość boleśnie, że nie mam szans :(

U nas po obiedzie pojawiły się skurcze. Pojawiaja się co 15-20 minut. Mala sie słabo rusza a jak już coś to bardzo boleśnie bo widac ze nie ma miejsca. Leżymy i odpoczywalmy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry