reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Zobaczymy w takim razie jak to się poukłada...
Pociesza mnie to, że mamy oszczędności, ale niestety ich kwota będzie pewnie od teraz tylko malała :/
My już praktycznie nic nie mamy, bo auto trzeba było kupić, potem jeszcze brak zasiłku i tak pieniądze uciekają, a dopiero wczoraj jak pisałam z siostrą, sobie tak dobitnie uświadomiłam ile kasy pójdzie teraz na pieluchy! :o

reklama
My już praktycznie nic nie mamy, bo auto trzeba było kupić, potem jeszcze brak zasiłku i tak pieniądze uciekają, a dopiero wczoraj jak pisałam z siostrą, sobie tak dobitnie uświadomiłam ile kasy pójdzie teraz na pieluchy! :o
My dopiero kupimy nowy samochód, ale na ten cel mamy osobną "kupkę" pieniędzy.
Pieluchy to na pewno droga zabawa, ale na szczęście nie przeliczyłam jak bardzo :D

No nie jest tak źle z tymi pieluszkami nie wychodzi jakos bardzo duzo. Gorzej z mlekiem mm jak ktos nie będzie mogl karmic albo nie będzie chcial. To wtedy te koszta rosną. Prawda jest taka z dziećmi jak nie urok to sraczka ciagle cos. Pieniądze ida. Bo jak dojdzie jakas wizyta prywatna u lekarza to juz ile pieniędzy. My jak nie dermatolog to okulista, laryngolog i ciągle coś 😂 takze masakra.

W 50min ogarnac z rana mycie wlosow i corke to naprawde szacun ! 😁
Niee nie mylam 😀jakas fryzurke szybka. 😀 A corka jeszcze spala jak ja wychodziłam takze jej tylko ciuchy zostawiłam 😂 a w pracy musialam byc najpozniej 5.45 😂takze szybko. O 7 w pracy pilan kawe i jadlam jakies sniadanko w biegu 😂 a około 10 szlam na przerwę juz taka prawdziwa 😂 mąż mi mówi, ze teraz do pracy nie wrócę przez 5 lat bo on rano 2 dziewczynek nie ogarnie 😂

reklama
Jak narazie skurcze przeszły takze znowu pewnie epizod tych przepowiqdajacych... irytuje mnie to bo juz bym chciala żeby się coś zaczęło skoro sie ma zacząć a nie tam ;D
To uwazaj bo jak kolezanka miala przepowiadajace to dwa dni pozniej miala juz normalne. Ale mowi ze nie da sie tego pomylic, sa tak bolesne ze „bedziesz wiedziala” 😁😁😁

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry