• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U mnie wszyscy zawiedzieni, ze jeszcze nie rodze 😂a dzis piątek. I mówią ze teraz musze czekac do następnego 😂
do końca dnia jeszcze trochę czasu masz :D ja dziś byłam w poradni wyjaśnić te badanie to położna mówi że brzuch mi się wyraźnie obniżył. i ruchy małej zdecydowanie słabsze. Mam liczyć codziennie bo ogólnie słabiej wyczuwalne. Także coraz bliżej jak dalej:D

Dzisiaj mam spadek mocy jakiejs a spalam w nocy 😂 dobrze, ze szwagierka odbiera corke z przedszkola i wieczorem ja odbieram 😀 chciałabym dzis tylr zrobic a sil brak
Odpoczywaj skoro organizm potrzebuje... Widocznie dzisiaj potrzebujesz trochę odpoczynku ;p Ja dziś w końcu posegregowałam badania potrzebne do porodu, ułożyłam to co brak na wierzchu więc niech się dzieje co chce :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry