Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I żeby kurier przyjeżdżał jak męża nie ma w domuDokładnie lepiej sobie rozłożyć wydatki. Zawsze to lepiej wygląda i portfel mnie boli [emoji14]
A to prawdaI żeby kurier przyjeżdżał jak męża nie ma w domu![]()
Hahah ja zamawiam do paczkomatu [emoji14]I żeby kurier przyjeżdżał jak męża nie ma w domu [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
4-5 lat temu jeszcze nie było, teraz to jest moja ulubiona forma dostawyHahah ja zamawiam do paczkomatu [emoji14]
W tak serio to chłop się nie znał na dzieciach więc wierzył jak mówiłam że wszystko jest potrzebne... [emoji14]
Oszaleje moje dziecko właśnie obgryza psu pazury [emoji14]
No tak to dość "świeża " Opcja dostawy.4-5 lat temu jeszcze nie było, teraz to jest moja ulubiona forma dostawy [emoji16]
Maluch ma pomysły, nie ma co [emoji1787]
No tak to dość "świeża " Opcja dostawy.
No ma pomysły
Pies to przy nim biedny jest. Albo gryzie ogon albo ciągnie uszy. Albo gryzie łapy. [emoji85][emoji85]
Ja też mam chora tarczyce i się leczę i pierwsze słyszę że przez to mogę zrobić badania prenatalne na NfzA czy
Na badania prenatalne dostalam juz skierowanie, ponieważ chorowałam przed ciąża na niedoczynność tarczycy i należą mi sie na nfz. Z tym że panie w recepcji odmówiły zapisania mnie na wizyte, bo lekarz nie napisał daty porodu. :/ chyba poczekam do następnej wizyty i poproszę go o dopisanie, czy myślicie ze powinnam się z nim skontaktować jak najszybciej? Jest jakis problem z terminami na badania prenatalne? Jakie macie doświadczenia?