Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miałam już kilka razy jakieś pojedyńcze skurcze, niestety nie chciały się rozkręcićHej, heja żadnych objawów nie masz? Jak się czujesz? Już blisko końca
![]()
No nie, ja też nie spakuję, głupio by mi było browar w szpitalu pić...Chętnie bym spakowała ale chyba mi się już nie zmieściSuper sprawa zimne piwko po porodzie
![]()
Ja kupiłam dzisiaj d-vitum 400 j.mKupiłyscie już może jakąś witaminę D dla Maluszka? Bo się zastanawiam która będzie najlepsza![]()
Też właśnie tą będę używać, na początek Dwa opakowania dostałam od położnej ☺Ja kupiłam dzisiaj d-vitum 400 j.m![]()
Ja tez juz jade z kawa zbozowaJa 38 t.c i herbatkę piję już od 5 dni ☺ przy pierwszej nie miałam pokarmu, więc teraz robię wszystko co mogę by był![]()
To Ci się udałoU mnie mialy być robione od 1 lutego ale niby jeszxzw nie matakze chociaz tyle dobrego. Mnie zaczyna na noc swędzieć i juz wiem ze noc nie moja
![]()
Niech sie cos dzieje to dobrzeTo Ci się udałoJa też nie wiem, czy dziś zasnę, bo wciąż mi niedobrze, zgaga męczy, a do tego te pobolewania brzucha i podbrzusza
Niby dobrze, że zaczyna się coś dziać, byle nie zadziało się za szybko
![]()