zgredzus
Fanka BB :)
Tak
To ty masz na profilu te ubranka z Batmana .?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ty masz na profilu te ubranka z Batmana .?
Ja na antybiotyku i inhalacjach. pare dni bez głosu. Lekarz stwierdził że teraz panuje zapalenie krtani. Wiadomo klima + upał robi swoje;/A mnie tak boli krtań.. Klima mnie dobila![]()
Czaderskie, kupiłabym ale mały rozmiar
A ja kochamJa właśnie zmoklam jak *****, leje deszcz taki ze szok. Najbardziej nienawidze deszczu.... Powinien padać tyłko w nocy
Ja teżA ja kochamuwielbiam jak pada i tak pachnie deszczem i ja sobie siedzę w domu, a po deszczu spacer
tak rześko wtedy jest
Gorzej jak pada na spacerze, jak się jest kilometr (czy 5) od domuA ja kochamuwielbiam jak pada i tak pachnie deszczem i ja sobie siedzę w domu, a po deszczu spacer
tak rześko wtedy jest
A u nas miało padać, poszliśmy na spacer, coś tam kropnęło raz i dalej sucho, ale dzisiaj nie ma upału, ani nawet słońca, więc deszcz niepotrzebnyU nas pewnie zacznie się przed 16. W końcu idę do fryzjera [emoji3059][emoji3059][emoji3059]