reklama
Bibsik wrócił?Chorobzdzil spi
rosenberg
Fanka BB :)
Inhalacje solą fizjologiczna 2x dziennie do 3 dni. Naprawdę pomaga!Mloda dostala mega kataru. Nie spi wogole bo jej zawala... ;/ tragedia... odciągam, isonaisn do nosa poszedl i witamina C ogólnie. Co jeszcze zeby jej pomoc? Nie chce iść do lekarza od razu po masę lekow
G
gość _199
Gość
Ale fajnie ma w łóżeczkuChorobzdzil spi

Mój chodzi ubrany byle jak, bo na 74 ma tylko ubranka z krótkim rękawem i spodenki, a w sklepach nie ma jesiennej kolekcji

Niestety;/ tamten byl taki wrzask na noc ze glowa mala. Stwierdzilam ze jest chora i jej odpuszczam. Zaczynam jak wyzdrowieje. HahaBibsik wrócił?![]()
Mam za dobre serce dla niej ;D
Ja bylam wczoraj w h&m. -20% dla klubowiczów. Kypilam mlodej 2 body dlugie, 4xleginsy i 2 czapki. I niecala 100 poszlaAle fajnie ma w łóżeczku
Mój chodzi ubrany byle jak, bo na 74 ma tylko ubranka z krótkim rękawem i spodenki, a w sklepach nie ma jesiennej kolekcji![]()
Wlasnie juz wjechała rano inhalacja. Ale giluch splywa az po brodę;DInhalacje solą fizjologiczna 2x dziennie do 3 dni. Naprawdę pomaga!
sandra0777
My w tym tygodniu weszlismy w 3, ale moj jest szczuplaskiemW ogóle Alek zaczął mówić pampersy 5
Jakie rozmiary noszą wasze dzieci ?
marta18691
Ale widzę że tak się wyginaChorobzdzil spi

reklama
Jak sie wygina?? Moja uwielbia tak spac, sama ja tak układam nawetAle widzę że tak się wygina![]()