I Twojej mamieAlek też tak w nocy przez sen płacze. Oczy zamknięte i się drzeja się tak 6 lat darłam, więc współczuję samej sobie
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I Twojej mamieAlek też tak w nocy przez sen płacze. Oczy zamknięte i się drzeja się tak 6 lat darłam, więc współczuję samej sobie
![]()
U mnie pajac ze stópkami, czasem nogi przykrywam jeszcze koldra ale najczesniej bez przykrycia.Jak śpią wasze dzieci? Tj jakie ubranko i co do przykrycia? Robię research![]()
I u mojej siostry tak samo. Masakra jak dla mnie. To niezdrowe.Ja się robie coraz starsza i tez ostatnio mi zimnoale to mąż się ze mnie smieje, że jeszcze 2 lata to już nie stringi tylko gacie pod pachę
moja baska w gaciach zawsze biegała po domu
tesciowa czy szwagierka jak do nas przychodzą to ubierają się grubo
za to jak ja idę do szwagierki to Nie mogę wytrzymac z gorąca, ostatnio u niej w salonie pokazywało 25, sauna
teraz idziemy w sobotę na imprezke do nich, to muszę jakas sukienke ubrać letnia bo będzie z 25 osób to już w ogóle nie da się wytrzymać
A co mówi? Ze wszedzie musza byc otwarte caly czas? Pytam bo wiem że spec.A to u nas wszędzie otwarte cały s
Ezon. Stary ma pierdolca na punkcie wilgotności w mieszkaniu![]()
Ja obejrzałam jeden odcinek i jakoś się zablokowałam, muszę jeszcze raz spróbowaćDziewczyny, polecam Gambit Królowej na Netflix, właśnie skończyłamA teraz szukam jakiegoś turnieju szachowego w okolicy
![]()
To zależy jaka macie wentylację. Czy mechaniczna czy nie. Generalnie my w bloku mamy gówniana (deweloper oszczędzał)A co mówi? Ze wszedzie musza byc otwarte caly czas? Pytam bo wiem że spec.
Ja polecam squid game, wciąga że hej!! I podobno sprzątaczka też super, ale nie mam kiedy zacząć bo z facetem już oglądamy Lucyfera, squid game, a i tak brakuje nam czasuDziewczyny, polecam Gambit Królowej na Netflix, właśnie skończyłamA teraz szukam jakiegoś turnieju szachowego w okolicy
![]()
PajacJak śpią wasze dzieci? Tj jakie ubranko i co do przykrycia? Robię research![]()