Maluszek001
Fanka BB :)
Ale ślicznie stoi! Mojej to zaraz nogi się robią jak galaretaDziewczyny Hania uwielbia stać bez trzymankii zaczęła chodzic z pchaczem
takze go schowałam
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ślicznie stoi! Mojej to zaraz nogi się robią jak galaretaDziewczyny Hania uwielbia stać bez trzymankii zaczęła chodzic z pchaczem
takze go schowałam
![]()
No u nas właśnie wszystko służy jako pchaczAle ślicznie stoi! Mojej to zaraz nogi się robią jak galaretatylko przy meblach chodzi
a za pchacza służy suszarka na ubrania bo ma kółka
![]()
Wlasnie tez tak to rozumiem… ja piernicze… biedni ludzieRaczej na dodatkowe miesiące życia![]()
Smutne toWlasnie tez tak to rozumiem… ja piernicze… biedni ludzie![]()
Niewiem zawsze można odkupić taki pachacz bo ile te dziecko nacieszy się ja miałam z Fischer Price pachacz dla dziewczynek taki ala wózekA czy któryś z dzieciaczków ma właśnie tzw "pchacz" z Fischer Price? Bo zastanawiam się nad kupnem i nie wiem czy warto![]()
Ja mam, mały dostał już na chrzestA czy któryś z dzieciaczków ma właśnie tzw "pchacz" z Fischer Price? Bo zastanawiam się nad kupnem i nie wiem czy warto![]()
Wszystko możliwe jest. Hania drugi dzień tylko 1 drzemka... Poszla spac o 20, już 2 razy się ObudziłaA tak apropo naszych dzieciaków. Czy tk możliwe że nasze dzieciaki moga mieć teraz jalos skok? Powiem Wam ze ja mam dość. Od kilku dni mega problem z usypianie, kreci się, wierci, wstaje na nogi. Mega płaczliwa jest. Wróciło znowu jak przy poprzednim skoku noszenie i bujanie na rękach. Usypianie na rękach.... w nocy poplakuje, dzien to samo....