meksykanka11
Fanka BB :)
Ja mam jednego z grudnia, drugiego ze stycznia to i z lutego przetrwamDziewczyny mam dla nas motywującego tiktoka: Link do: Izabela Brzezińska na TikTok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam jednego z grudnia, drugiego ze stycznia to i z lutego przetrwamDziewczyny mam dla nas motywującego tiktoka: Link do: Izabela Brzezińska na TikTok
No właśnie nie wiem jak to odczytać bo w usg jest napisane 5.6cm a lekarz w opisie napisał 1,8cm. Załączam
Rzeczywiście! Spojrzałam w inne miejsceW usg tez jest napisane 1,81
Dobrze jest napisane na zdjęciu CRL 1,8No właśnie nie wiem jak to odczytać bo w usg jest napisane 5.6cm a lekarz w opisie napisał 1,8cm. Załączam
Powiem szczerze, że wole już tą zimę niż lato i taki skwar jak dziśDziewczyny mam dla nas motywującego tiktoka: Link do: Izabela Brzezińska na TikTok
To super. Dobrze jest mieć z tyłu głowy, że ma się jakąś alternatywęW szpitalach w moim mieście na szczęście dają znieczulenie bez zbędnego proszenia się.
U mnie podobnie było tydzień temu na usg ciąża 6+2 brak zarodka tylko ciałko żółte beta ponad 30 tyś, pani doktor kazała poczekać na kolejne usg, jutro mam wizytęDziewczyny oszaleje moja beta to 91 766,3 przecież przy takim poziomie powinien być zarodek i serduszko![]()
U mnie podobnie było tydzień temu na usg ciąża 6+2 brak zarodka tylko ciałko żółte beta ponad 30 tyś, pani doktor kazała poczekać na kolejne usg, jutro mam wizytę