reklama

Lutowe mamy 2024

Hej, jak tam dziś u Was ? Jak mdłości i inne objawy? Mnie wczoraj wieczorem zmogło trochę i piersi i głową i trochę mdliło, ale dziś już spoko :) dziś zaczynam 6 tydzień:)

Na objawy chyba jeszcze za wcześnie (tak mawiają, ze to nie mozliwe na początku ale wiemy jak jest )
Mi jest ciągle zimno, mimo że jestem nad morzem i piękna pogoda, ale czy kojarzyć to z ciążą to nie wiem. I brzuch trochę pobolewa ogolnie dobrze 😀

reklama
Hej, jak tam dziś u Was ? Jak mdłości i inne objawy? Mnie wczoraj wieczorem zmogło trochę i piersi i głową i trochę mdliło, ale dziś już spoko :) dziś zaczynam 6 tydzień:)
Ja dziś 5+1, jestem zmęczona :( Dzisiaj znajomi nas wyciągają „na piwo” bo przyjechali na długi weekend, także będzie ciekawie skoro ja nie piję xd Niby mam wytłumaczenie bo będę kierowcą 🤣

U mnie z objawów tylko i wyłącznie ból piersi i senność ale nie wiem czy to z powodu 🤰🏻czy z powodu tego, że ostatnio zbyt późno chodzę spać, a rano do pracy trzeba wstać 😂
W pierwszej ciąży pamietam najgorsze mdłości miałam między 9-12 tyg, mam nadzieje, że tym razem mnie ominą 🙈

reklama
U mnie z objawów tylko i wyłącznie ból piersi i senność ale nie wiem czy to z powodu 🤰🏻czy z powodu tego, że ostatnio zbyt późno chodzę spać, a rano do pracy trzeba wstać 😂
W pierwszej ciąży pamietam najgorsze mdłości miałam między 9-12 tyg, mam nadzieje, że tym razem mnie ominą 🙈

Jeny mnie tez piersi bolą. W staniku jeszcze ok póki sie nie położe na brzuch, ale jak go zdejmę to masakra bolą mega i są twarde.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry