Pyrolka
Fanka BB :)
Mi lekarz kazał betę dwa razy zrobić ale zrobiłam 3 razy bo umierałam z ciekawościRobicie az tyle razy bete? Ja 2 razy zrobiłam, nie za mało ?![]()
To chyba tylko mnie tak zapachy męczą :/
Wg apki 6tyg + 1 dzień
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi lekarz kazał betę dwa razy zrobić ale zrobiłam 3 razy bo umierałam z ciekawościRobicie az tyle razy bete? Ja 2 razy zrobiłam, nie za mało ?![]()
Hejka, u mnie mdłości standardowo, ale da się żyć, zmęczenie, ból piersi i podbrzuszaHej, jak tam dziś u Was ? Jak mdłości i inne objawy? Mnie wczoraj wieczorem zmogło trochę i piersi i głową i trochę mdliło, ale dziś już spokodziś zaczynam 6 tydzień
![]()
czyli tylko ja robię testy jak nawiedzonaHejka melduje się i jawczoraj grill był ludzi trochę się zeszlo ale maz wlał mi piwo w kuchni w szklankę i nikt nie widział że 0%
co do objawów to ja też mam wyczulony węch.. strasznie to wkurzające szczególnie jak teraz upał i ludzie średnio pachną
dziś zaczynam 7 TC
już się oswoiłam z tą myślą .. został mi jeszcze jeden test w domu i tak mnie kusi żeby go zrobić bo jak robiłam ostatnio(3 szt) to kreska była blada.. więc z ciekawości może dziś zrobię żeby zobaczyć czy będzie bordowa
boli mnie gardło
ale to może od lodów bo ciągle bym je jadła.. za to nic innego słodkiego gdzie ja czekoladoholoczka jestem
![]()
W dniu testowania zrobiłam 5 testów z niedowierzaniaczyli tylko ja robię testy jak nawiedzonapoczątkowo to nawet 2 razy dziennie
dziś został mi tylko jeden i obiecałam sobie ze zrobię go jak będzie wszystko ok i wyjdą piękne grube krechy, taki o na pamiątkę
![]()
Też zrobiłam taki na pamiątkę!czyli tylko ja robię testy jak nawiedzonapoczątkowo to nawet 2 razy dziennie
dziś został mi tylko jeden i obiecałam sobie ze zrobię go jak będzie wszystko ok i wyjdą piękne grube krechy, taki o na pamiątkę
![]()
wygrałaśW dniu testowania zrobiłam 5 testów z niedowierzania![]()
3 dni przed miesiączką, całkiem spoko kreski wychodziły już
Dopiero dzień później poszłam na betę, 88,20wygrałaśjaka była beta przy takich krechach?