Ło Pani... Ile jeszcze osób jeszcze przed?Wy już do spania się szykujecie, a ja czekam nadal na wizytę. Jest 2 godzinne opóźnienie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ło Pani... Ile jeszcze osób jeszcze przed?Wy już do spania się szykujecie, a ja czekam nadal na wizytę. Jest 2 godzinne opóźnienie![]()
Prywatnie mój gin przyjmuje tylko w piatki od 16tej i niestety zawsze takie opóźnienie...ojej, gdzie tak późno przyjmują ?
JednaŁo Pani... Ile jeszcze osób jeszcze przed?
A to nifty będziecie robić przed prenatalnymi? Tak żeby wynik już na prenatalne był?Jabędziemy robić napewno. Ze względu na wiek przede wszystkim.
Ale to jest to forum Lutowe mamy 2024 nie wcześniejsze i są inne zasadyNo 8 luty to do stycznia ci daleko. Ja mam albo koniec lutego albo początek marca ta są tylko 3 dni różnicy w rzadnym firum nie pisze poorostu czytam żeby być w temacie u was poznac jakbym mogła dołączyć o czasie dla siebie dogodnym na wcześniejszym forum dziewczyny które ujawniły się po prenatalnych nie zostaly dodane do wątku prywatnego trochę nie fajnie Ja teraz powiedziałam tylko swoje zdanie i zostałam odrzucona od grupy. Chcecie zakładajcie wątek prywatny![]()
Dziewczyny a powiedzcie mi jedna rzecz. Piszecie o prenatalnych badaniach. Ja to jestem zielonapierwsza ciąża i jeszcze mieszkam w Belgii. Z tego co wyczytałam to po 12 tygodniu robią nipt test, który jest tu refundowany. A o jakich prenatalnych wy mówicie?
No proszę a myślałam że moją wizyta u naczyniowca była o dziwnej porzeWy już do spania się szykujecie, a ja czekam nadal na wizytę. Jest 2 godzinne opóźnienie![]()
Mi się codziennie śni że do starej pracy wróciłam (od pół roku jestem w innej firmie) albo jakieś abstrakcyjne sytuację i przez to się budzę kilka razy w ciągu nocy :/Ja też usypiam na kanapiedobranoc
Normalnych snów bo te w ciąży to nieraz przechodzą siebie![]()