Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moje chłopaki mają 6,5 roku , 4 lata i 2,5 rokuDziewczyny z dziećmi. Dużo macie bobaski ? U mnie córeczka 2 latka i 9 miesięcy![]()
Piękny wynikMam wyniki! 1479, a przedwczoraj 489,50, więc chyba wszystko dobrze![]()
Super !Mam dzisiejszy wynik bety -276
We wtorek bylo 69
Widzę że na tapecie bliźniakija też mam rodzeństwo bliźniaków dwujajowych a mąż też miał siostry bliźniaczki ale jedna zmarła przy porodzie
ale że ja już mam 3 na pokładzie to liczę że będzie jedno bobo
@meksykanka a ty w jakim wieku masz dzieci? Moje 3,6 i 12 lat
Wow Dziewczyny podziwiam! Po 3 dzieci i kolejne w drodzeMoje chłopaki mają 6,5 roku , 4 lata i 2,5 roku
Piękny wynik
Super !![]()
jeżeli mogę zapytać za którym razem się udało?Ja biorę. Szczerze to najmniej przyjemne z dotychczasowych, które brałam, a jestem po iv4. Nie robią mi się siniaki, a malutkie krwiaczki w miejscu wkłucia, ale wyczytałam i faktycznie tak jest, że jak do końca nie wstrzykniesz powietrza i im bliżej prawej lub lewej strony brzucha zrobisz, tym mniej boli. Powodzenia![]()
hahaWow Dziewczyny podziwiam! Po 3 dzieci i kolejne w drodzeja się bije z myślami czy dam radę z dwójką, a co dopiero taka gromadka
jak Wy ogarniacie takie towarzystwo?
![]()
Ja powiem szczerze, że jest ciężko. Nie planowałam czwartego dziecka , a napewno nie terazWow Dziewczyny podziwiam! Po 3 dzieci i kolejne w drodzeja się bije z myślami czy dam radę z dwójką, a co dopiero taka gromadka
jak Wy ogarniacie takie towarzystwo?
![]()