megson1996
Fanka BB :)
To ja mam aplikacje Pregnancy i tu mam 30 (29+6), a w aplikacji Ciąża+ mam normalnie 29+6 to 29FLO - pokazuje dobrze, a Preglife zawyża, wg FLO dzisiaj 28 i 5 dni a Preglife = 29 (28+5), ale pokazuje jako 29.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja mam aplikacje Pregnancy i tu mam 30 (29+6), a w aplikacji Ciąża+ mam normalnie 29+6 to 29FLO - pokazuje dobrze, a Preglife zawyża, wg FLO dzisiaj 28 i 5 dni a Preglife = 29 (28+5), ale pokazuje jako 29.
Jutro mam wizytę wspomnę mu o tym że tego nie miałam.To szybko idź robic ta krzywa, bo jakby wyszła cukrzyca to jest niebezpieczna nieleczona w ciąży.
Ja jak robiłam, to na początku jak wypiłam tą glukozę, to mi się zrobiło duszno momentalnie, ale to pewnie ze względu na dużą ilość cukru, ale to tak max 10 minut.Jutro mam wizytę wspomnę mu o tym że tego nie miałam.
Ale to co on zapomniał o tej glukozie czy jak?Byłam dzisiaj na wizycie , zapomniałam o tej glukozie i jutro mam na Cito zrobić..i wysłać mu wyniki . Mały ma już 1.600 kg więc ładnie przebiera i szyjka ma 2.7 mam więc też jest ok na 30 tydzień
Tak, przypomniałam mu że nie miałam jeszcze . To nie wierzył że nie dał na toAle to co on zapomniał o tej glukozie czy jak?
Źle napisałamAle to co on zapomniał o tej glukozie czy jak?
I jak wyniki?Źle napisałamale to T9 tak zdania czasami zmienia
![]()
Ale TSH to często w ciąży jest podwyższone.Idealnechociaż to
bo TSH porażka
![]()