Tralalala25
Fanka BB :)
jasne, mam nadzieję, że dadzą mi trochę spokoju na długi weekendDoskonale Cię rozumiem. Też się martwię. Daj znać jak wyniki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jasne, mam nadzieję, że dadzą mi trochę spokoju na długi weekendDoskonale Cię rozumiem. Też się martwię. Daj znać jak wyniki![]()
Ciekawe skąd to się bierze...ja od kilku dni budzę się po kilka razy przed budzikiem![]()
nie wiem, w poprzedniej ciąży na początku miałam takie porąbane sny, że raz obudziłam się z krzykiem, więc w sumie teraz i tak jest lepiejCiekawe skąd to się bierze...
Ja to książkę mogę pisać o moich bujnych snachnie wiem, w poprzedniej ciąży na początku miałam takie porąbane sny, że raz obudziłam się z krzykiem, więc w sumie teraz i tak jest lepiej![]()
Ja to nie mogę się obudzićCześćTeż dzisiaj byłam na pobraniu krwi, w piątek też się wybieram by na poniedziałek mieć wyniki dla lekarza. Macie problemy ze spaniem?
Ja jestem tak zmęczona, że zasypiam dość szybko ale potem budzę się w nocy i już nie mogę zasnąć. Ostatnio budzialm się koło 5, więc jeszcze spoko, ale dziś o 3i za chiny nie umiem zasnąć, a teraz w pracy ledwo widzę na oczy
Mało, że często biegam siku to teraz taka zmarnowana chodzę do pracy, boję się,że się zorientują o ciąży a ja chciałam im dopiero po 12 tyg powiedzieć
![]()
Cześć dziewczynyWitam,
Nie wierzę, że zakładam ten wątek
Zapraszam wszystkie przyszłe mamy, które mają termin porodu luty 2024
Opowiedzcie coś o sobie![]()
mnie wczoraj wycięło z butów po południu, musiałam się położyć, bo myślałam, że zasnę na stojącoJa zauważyłam, że szybciej się męczę i mam lekkie zawroty głowy. Wczoraj na spacerze musiałam przysiąść na ławce bo gwiazdki mi się ukazały przed oczami![]()