reklama
Bafinka
Fanka BB :)
Witam się i ja.. ja mam tylko tkliwe sutki
dziś ciężki dzień bo ostatni w przedszkolu dziewczyn starsza już wczoraj rozpaczała bo on września idzie do szkoły i nowa pani będzie...
Co do imion to dla chłopca Marcel a dla dziewczynki nie mamy jeszcze typu myślę o Nadi, Elwirze, Laurze.. ale to nic pewnego

Co do imion to dla chłopca Marcel a dla dziewczynki nie mamy jeszcze typu myślę o Nadi, Elwirze, Laurze.. ale to nic pewnego
Miyoshi
No właśnie ja z imionami dla chłopca mam ogromny problem.. Jakoś dla dziewczynki mi łatwiej coś wybrać. Chociaż mojemu Luna się mega podobaU nas z imionami było ciężko, bo mężowi żadne się nie podobało, w końcu padło na Wiktorię i mamy naszą małą Łobuziare![]()
Dla chłopaków podoba mi się Józef, Jan, Miłosz, Krzysztof, a dla dziewczynki Klara, Oliwia, Adrianna - pewnie znowu przejdziemy batalię z mężem![]()

Paulusiek_12
Dzień dobry!Dzień dobry dziewczyny! Kolejny wspaniały dzień, kolejna beta.
A co u Was?
Piąteczka, bo też dzisiaj na bete idę. Ale się nie spieszę

My już wcześniej myśleliśmy o imionach ale narazie nie jesteśmy przekonani...
U mnie dzisiaj jakaś całkowita bezsenność. Wieczorem zasnełam, bo byłam padnieta, ale o północy się obudziłam i walczyłam gdzieś do 3.30 żeby zasnąć... jak w końcu mi się udało to o 4 przyszła burza i znów się obudziłam... a o 5.30 do pracy... Mam nadzieję, że to tylko dzisiaj tak, bo jeżeli to przez hormony to nie wiem jak długo dam radę pociągnać...
U mnie dzisiaj jakaś całkowita bezsenność. Wieczorem zasnełam, bo byłam padnieta, ale o północy się obudziłam i walczyłam gdzieś do 3.30 żeby zasnąć... jak w końcu mi się udało to o 4 przyszła burza i znów się obudziłam... a o 5.30 do pracy... Mam nadzieję, że to tylko dzisiaj tak, bo jeżeli to przez hormony to nie wiem jak długo dam radę pociągnać...
meksykanka11
Hej , ja dziś miałam średnią noc. Burza nie dała mi spać, ja panikara jestem, a męża nie było więc dopóki się nie uspokoiło to nie spałam, a teraz padam
jeszcze mi nie dobrze było i pić mi się chciało , a ja się bałam z łóżka wyjść 

nindziaa
Moderator
Dziewczynka Michalina, dla chłopca nie mamy.Dziewczyny! A myślałyście już nad imieniem dla dziecka? Macie jakieś swoje typy, które bierzecie pod uwagę?
Mi się ciagle zmienia, teraz mi się podobają np Bruno, Staś
Kasia_2022
A ja jeszcze nie odpoczęłam po wczorajszym dniu
zakończenie roku mojej ósmoklasistki od 12:00-20:00. Jak wróciłam do domu to padłam
A dziś od nowa zakończenie roku młodszej, ale już wyszykowane i zaraz ruszamy 

Kitsune
Moderator
Ja standardowo po 6:30 już byłam w punkcie pobrańDzień dobry!
Piąteczka, bo też dzisiaj na bete idę. Ale się nie spieszę![]()

reklama
Jeszcze pewnie będzie czas jak będziesz tęskniła za tym brakiem objawówJa standardowo po 6:30 już byłam w punkcie pobrańBardzo się denerwuję, bo to już 5 dzień po terminie @, a nadal nie mam żadnych objawów, brzuch przestał boleć, nawet piersi mnie nie bolą
![]()