reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

no a ja mam chwile czasu wszystko gotowe w kuchni no prawie jeszcze tort jutro no i miesa te co na ciepło i kartofle do piekarnika wstawić. teraz jeszcze srzatanie.

oj cudny dzien za mną Szymonek miał wspaniły humor caly dzien i część prezentow dostal dzis reszta jutro.

Wiśnia gratki
pa

reklama
bry

jak to możliwe że nie mam kaca :rofl2::rofl2::rofl2: nie żebym go chciała mieć :laugh2:

dzięki jeszcze raz za kciuki i gratulacje, ależ się cieszę że już koniec ufff... na obronie było super sympatycznie :tak:

a dzisiaj mam w planie pozbyć się tych ciuchów które się już wylewają z pralki i kosza na bieliznę na podłogę :zawstydzona/y: jakoś zaniedbałam pranie ostatnio i dziś Pyśce ubrałam ostatnie czyste rajstopy a trochę ich ma :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

miłej soboty
Tyciu, Karola udanych imprezek :tak:

Justynka, ale w Irlandii już nie ma mrozu tak jak u nas, czuje się wiosnę, więc Karolina może spokojnie wywieszać rzeczy na dworu

Dokladnie. Dzis znow jest piekny dzien - slonce swieci na calego a temperatura obecnie 7 stopni. Pozniej bedzie troszke cieplej.

Wisnia, gratulacje:tak:

Poza tym witam i zycze udanego weekendu wszystkim, a tym ktorzy maja imprezki- dodatkowo udanych imprez:tak::tak::tak:

ja już po spacerku,miałam dziś mały wypadek na sankach:baffled:,zjeżdżałam z krawężnika sankami(znaczy ja je ciągnęłam)i nagle zrobiły się lekkie,odwracam się,a moje dziecko leży na brzuszku a na nim kocyk,na którym siedział:baffled::no:,nie wiem jak to się stało,chyba musiał być koniec krawężnika,ale pod śniegiem nie widać i sanki musiały się pochylić,a Antosiek leżał bez ruchu i jak go podniosłam to mi zdenerwowany pokazywał,że się przewrócił na ulicy,że sanki się wywróciły:baffled::baffled::baffled::sorry2: i się śmiał:sorry2:

Witam :-)
Ja juz po kursie ufffffff nareszcie:-) test wzrokowy wyszedl ok ale na lewe oko gralam troche w zgadywanki:sorry2::zawstydzona/y: i zrobilam jeden blad na 15 a na prawe poszlo mi sprawnie takze dostalam atest ale do okulisty sie chyba przejde:dry: a sasiadka w okularach oblala bo nic niewidziala ale taki byl porabany ze na poczatku niewiedzialam o co biega :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry