Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
(co innego ze codziennie sobie tak mowie...a dzis mi sie nie chce, a jutro cos tam cos tam....straszny leniuch sie ze mnie zrobil...)Dzięki wielkie.Mały dalej bez zmian,ciągle suchy kaszel,nie przechodzi w mokry,nie wiem czy to dobrze,czy żle.Ale tak mu trudno się oddycha.Katar jakby zelżał.Boję się,że przegapię jakiś objaw pogorszenia się małemu.Kuba nie gorączkuje,nastrój ma dobry,ale bardzo dużo śpi.W środę idziemy na kontrol,zobaczymy,czy jest poprawa.Patri ,gratulacje!!!
Rozalka,moja corcia zachorowala na zapalenie oskrzeli w wieku 6 tygodni.Dostala za slaby antybiotyk i przeslzo na płuca.Doktor kazala ja bardzo pionizowac,jak najmniej klasc na pleckach(bo sluz wtedy splywa na oskrzela),ewentualnie mogla na brzuszku.Oklepywalismy ja po syropkach...
Rozalka,naslu**** czy jest poprawa i czy maly nie ma dusznosci.U nas niestety wystapily przy zaplaeniu pluc.Obserwuj malego uwaznie...Trzymajcie sie !!!