reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Rozalka,jesli kaszel jest suchy,to raczej sluz przestal zalegac w oskrzelach,wiec lepiej.
Ja u swoich dzieci poznaje te rozne kaszle i nieraz sama podaje odpowiednie syropki.Niestety poznam tez zawsze zapalenie oskrzeli,bo to jest taki charakterystyczny kaszel...:sorry2:Pani doktor sie smieje,ze moge ja zastepowac,bo jak idziemy to ja od progu mowie swoja diagnoze...;-).

reklama
Dzien Dobry Bardzo wszystkim lutowym mamusiom, moje male szczescie urodzilo sie 15 lutego br. ale nie w Polsce tylko w Londynie /juz dzisiaj nie takie male/
Jak narazie chwa sie dobrze i bezchorobowo i tego tez zyche wszystkim mamusiom i ich pociechom.
Gorące pozdrowionka z deszczowego dzisiaj Londynu.

Witam Justyno:-) Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojego Synka. Zapraszam do udziału na forum. Ja też jestem tu od niedawna i zostałam bardzo ciepło i miło przyjęta, więc dobrze trafiłaś:tak:

czesc Justyno!!!! witamy serdecznie na lutowkach! gratulacje z okazji urodzin Twego Skarbka! Pisz jak najwiecej i trzymaj sie cieplo i slonecznie (imo deszczu...);-):-D

a wczoraj znow kilka przypadkowo spotkanych osob bardzo sie dziwilo jak powiedzialam ze moje dziecko to dziewczynka.
LAila wyglada jak prawdziwy lobuziak!!!!! i tak nieraz spode lba patrzy jak ktos zaglada do wozeczka...oj ma charakterek moj Skarb!!!!

Susumali u mnie gdyby nie to, że brak różowych ubranek, to wszyscy myśleli czy to może nie dziewczynka:-p A przecież z Victorka to taki urwis i te jego "męskie" rysy twarzy:-p:rofl2:

reklama
Wszyscy się przyzwyczaili, że róż to dziewczynka a niebieskie to chłopczyk:-p A ja często ubieram synka w inne kolory - podoba mi się np. w beżach, bieli i żółtym:tak: I ludzie mają "problem";-):-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry