reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

a ja zrobiłam sobie przerwę jestem w wirze sprzątania w niedziele mamy mała imprezkę urodzinową i trzeba chałupę do ładu doprowadzić aby można było "innych" gościć tylko na razie ja sprzątam w jednym miejscu a maluchy broją w drugim i tak w kóło :wściekła/y::wściekła/y:szału zaraz dostanę a gdzie tu coś gotować :baffled:

reklama
i my przyłączamy się do życzeń :tak:

ale mam biegane ostatnio, fryzjer, kosmetyczka, lekarz, ginekolog, załatwianie różniastych codziennych spraw, rachunki, opłaty za przedszkole itp...
a po drodze jeszcze umawiam męża do gastrologa, siebie do dermatologa a dzieci do alergologa ufff nogi mi w dupę włażą wieczorami - sorki za dosłowność hehe

niedawno wróciłam z Pyśką z miasta i zaraz znów zmykam do przedszkola i na pocztę
bleee

WSZYSTKIEGO NAJ,NAJLEPSZEGO DLA ZOSI W DNIU IMIENIN :-)
ORAZ NAJLEPSZE ŻYCZENIA W DNIU URODZIN DLA PATRYCZKA :-)
a poza tym witam wszystkich :-)
u nas pięknie dziś,tylko troszkę wieje:tak:
miłego dnia :-):-):-)

reklama
dziekuję za życzenia w imieniu Patryka on bardzo przeżywa swoje urodzinki chodzi cały czas sie dopytuje czy dzisiaj to już dzisiaj i że ma już 4 latka no i nie może się doczekać tortu zażyczył sobie truskawkowy z truskawkami bez liści:-Dno i prezentów fajnie się patrzy na taką uradowaną buźke dziecka jeszcze rok temu tak nie interesowały go urodziny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry