przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Patrysia super wiesci
gratulacje
;-)
;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)
:-)
Poki co cieszy się stwierdziła że "w przedszkolu były same nudy i z nudów aż rysowała"
ciekawe kiedy ja będę miała oznaki szaleństwa bo z dwójką cały czas w domu ... o matko

no chore to 
mam kolegę w Szwecji i ciągle przekłada jakieś terminy, bo a to z dzieckiem do lekarza, a to szczepienie albo rozpoczęcie roku w przedszkolu, u nas dalej większość uważa, że to sprawy mamusi...
Człek 2 dni nie ma czasu zajrzeć a Te (w sensie Wy) szkryfią że aż wióry lecą

I jeszcze spóźnione ale szczere uściski urodzinkowe:-) Mam nadzieję,że z tym kredytem się wyjaśni i będzie ok.
Mam nadzieję,że i ja dam radę tak się świetnie bawić;-)I masz rację oczywiście,że prasowanie nie zając-nie ucieknie,posłuchałam Twojej rady,olałam to i mam jeszcze większą kupę do wyprasowania

Następnym razem jak sie da tez będę się bronić przed nacinaniem krocza. Buziaczki dla Was!!!
A zatem doskonale Cię rozumiem
No i co z tym Twoim patentem na przespane nocki?
Tylko ten stres,który tak trudno opanować,juz ja to znam-nerwus ze mnie pierwsza klasa:-( Widzę,że kampania wyborcza u Ciebie
Dobre:-)

Spadam Laski do jakiejś roboty póki moje dziewczę odsypia sobie nocke. Sciskam Was mocniachno!!!

W tym miesiącu nie wyszło z rodzeństwem dla malutkiego, ale może tym razem się uda?

Cloe- jak to wręczyli Ci wypowiedzenie? Przeciez Ty jesteś na urlopie wychowawczym-to tak można?
Ano można jeśli np firma ogłasza upadłość .![]()
Przyszlirodzice mnie to już się nawet nie chce tego komentować Porażka
Rekinasia nie wiem ile pokoleń jeszcze by u nas panowie zaczęli myśleć w ten sposób
A co do H&M to ostatnio trochę tam poszalałamteż uwielbiam tą firmę
ceny jeszcze nie straszą a rzeczy naprawdę świetnie się nosi Julka ma ich chyba pół szafy
Oliwka poki co dodziera po siostrze
![]()

;-)
i jest odplatny 20 zl
jeszcze nic nie dali a juz za wszystko biora