reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Cześć dziewczyny!:-)
Ostatnio dotarło do mnie, że za 2 miesiące i 3 tygodnie będę rodzić!:eek:

dziewczyny - jeszcze raz dziękuję za życzonka urodzinowe i nie tylko te!:-D
przyszlirodzice - jakie weloniki i kule???

helol
ja tylko chcialam sie pochwalic:) kupilismy mlodej 2 welonki i kule:)
patrysia - co do drzwi wnękowych, czy jakichkolwiek innych to niestety nic nie doradzę.
Gosia 78 - cieszę się, że wesele się udało i że Jaś był dzielny! Szybkiego powrotu do zdrowia Wam wszystkim życzę!
cloe - daj znać, czy doszłaś już do ładu z BB.
Mysza - ja bym tam wolała złotą jesień (zbieranie kasztanów, kolorowych liści itp.) niżeli mokry śnieg.
Myyszaaa pisze:
Patka :-D wiem że nie fajnie - ale super macie z tym śniegiem :-D ja już się nie mogę doczekać żeby pokazać Mikołajowi śnieżek :biggrin2:
Myślę, że w grudniu i styczniu dzieci zdążą się nacieszyć śniegiem - oby. Wówczas urodzę, Adam będzie m.in. na urlopie więc będzie jeździł z nim na sankach.
Rekinasia - rzeczywiście... a gdzie nasze rękawiczki? Garderobę czas zmienić!:-) A brzuszek owszem... coraz większy :sorry:
Zytka - no proszę... wracasz do pracy!:shocked2::-D Nie do wiary, że mi to umknęło:-p... Och, kochana, życzę Tobie samych pozytywnych myśli i spokoju - dasz radę! Trzymam kciuki i dużo, dużo zdrówka dla malutkiej!
:tak:
dziewczyny - jaki rozmiar buta noszę teraz Wasze dzieci?
Kupiliśmy teraz dla Michasia roz. 24!

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Dziekuje dziewczyny za kondolencje. Nie jade na pogrzeb trudno pomodle sie w domu.
Zeby bylo ciekawiej to moj ojciec przed chwila trafil do szpitala:no:z bardzo wysokim cisnieniem, wlasnie czekam na wiadomosci co z nim:-(

anna_ajra to ja niedawno mialam rodzic a to juz niedlugo ty z Pati bedziecie tez po wszystkim. Jak ten czas szybko leci. Mati tez nosi rozmiar 24. No i znow ma zapalenie oskrzeli:wściekła/y::wściekła/y:

Bylismy z malym w szpitalu - z niami wszystko wporzadku ale znajoma z BB urodzila dzisiaj o 6:30 i chcialam zobaczyc malenstwo.... :-D:-D:-D
Sewi byl normlanie zachwycony - czy aby tak bedzie u nas :eek: oby :tak:

mysza - Sewek wychodzi i mowi "pada ziep"
u nas kombinezon z zeszlego roku tez pewnie sie sprawdzi - kurtka dobra.... iwec spodnie tez powinny :-)

zytka zdrowka dla Marcysi :tak:
a czy ja mam powera?? powera to ja chyba dostane jak dadza nam klucza oj jaka ja bede happy :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Agawa, Anna_ajra - wszystkiego najlepszego Dziewczyny w Dniu Waszego święta :-):-)
dolaczam sie i ja, bo zapomnialam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

rekinasia mam nadzieje ze nie bedziesz chora ;-)

anna ajra u nas podobnie chociaz zeby nie chwalic to ostatnio mu przeszlo :eek: ciekawe na ile :confused2:
a z humorkiem to podobnie jak u mnie - miewam rozne nastroje w przeciagu nawet nie godziny... :sorry:
fajnie ze zakupy udane :tak:

kluska oj zdrowiecjcie szybko :tak::tak::tak:

anna ajra heh ja nawet nie mam czasu o tym myslec ze za niedlugo porod... :-D bardziej przeraza mnie fakt ze nie starczy kasy na remont :sorry::zawstydzona/y:
Sewek nosi rozmiar 22-23 :tak:

kaska zdrowka dla Matiego biedactwo :-(
co to jakies fatum na Wasza rodzine...:eek::eek:
daj zaraz znac co z tata - pozytywnych mysli zycze :tak:

Ostatnia edycja:
Anna_ajra- kochana przegapiłam- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-D, DUŻO ZDROWIA, SZCZĘŚCIA, ODPOCZYNKU, PRZESPANYCH NOCY TERAZ I W PRZYSZŁOŚCI:-D

Agawa- DUŻO SZCZĘŚCIA, ZDRÓWKA, SPEŁNIENIA MAŻEŃ ORAZ DUŻO, DUŻO MIŁOŚCI:-)

ja ide sie kapac
muze czekac jeszcze na tel od moich rodzicow bo m ma po nich jechac i przywiezc ich z imprezy do domu a nie chce zeby do m dzwonili bo on tam spi i zeby malego nie obudzili wiec zdrzemne sie w drugim pokoju czyli teraz w tym :laugh2:

helol- Ania kupilismy mlodej rybki:) a co do buntu 2 latka to unas pelna para wszytsko jest na nie tzn. nie chce to nie chce tamto ehhh

Kasiu- i jak tata?
Rekinasia- przeszło juz wam?
Kluska- co was?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Maz na pogrzeb pojechal. Pozegna ode mnie tescia:-(
Z tata juz lepiej. Ale ten zakichany szpital, mnie wkurzyl. trzymali go do wieczora na izbie przyjec zbili cisnienie i kazali do rodzinnego isc!!:szok:Kurde jakby na badania nie mogli go przyjac bylabym spokojniejsza. Sek w tym ze ojciec juz dawno walczy z nadcisnieniem ale ostatnio ma duze skoki i strach zeby jakiegos udaru nie dostal:no::no:Dzis z samego rana kupilam mu porzadny cisniomierz, choc tyle moge zrobic:-(

Mati mja zapalenie oskrzeli, a co najgorsze w tym wszystkim to sie wkurzylam na lekarke. Dobrze ze lek sprawdzilam. Bo zapisala mu Klacid i kazala dawac po 1,5ml. A maz z nim byl u lekarza. Od razu dziwne mi bylo ze tylko tyle. Zadzwonilam do apteki i sie okazalo ze przepisala mu lek dla doroslych ktory tylko w tabletkach jest!!! W aptece sie kapneli i dali dobry ale jakbym takie dawkowanie stosowala to by sie na zapalenie pluc w szpitalu osadzil. I wez tu ufaj lekarzom!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry