przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
witam sie ja dzis pierwsza;p
bo nikt mnie nie pobije;p;p hehe
A ja dzis musialam na 6 do roboty i tak do srody bo zastepuje 2 koelgow bo poszli sobie na urlopy wiec musze pracowac za 3... ehh;p
A ja wstalam rano M i juz ponadziewalam nawet schaby ( 2 ze sliwkami- 1 gotowany bedzie z galaretka, a 2 z piekarnika, i robie jeszcze 1 pieczony z morelami)
wczoraj upieklam juz karkowke, ktora mial mi uwedzic brat ale Maly znow wyladowal w szpitalu bidulek moj
Znow dostal wysokiej temperatury i nie mogli mu zbic i znow dostal drgawek.
Zrobili mu wszystkei wyniki jest wszysto ok tak wiec nie wiedza od czego ta temperatura- ale ja mysle ze od zebow bo braty mowi ze pchaja mus ie wszystkie na raz od 2 miesiecy i wyjsc nie moga.. biedny sie meczy a lekarza nawet nie biora pod uwage ze to przez zeby- moze bidulkowi trzeba pomoc i ponacinac dziasla co o tym myslicie? bo nie raz dzieciom nie chca wyjsc zabki i nacinaja.....
bo nikt mnie nie pobije;p;p hehe
A ja dzis musialam na 6 do roboty i tak do srody bo zastepuje 2 koelgow bo poszli sobie na urlopy wiec musze pracowac za 3... ehh;p
A ja wstalam rano M i juz ponadziewalam nawet schaby ( 2 ze sliwkami- 1 gotowany bedzie z galaretka, a 2 z piekarnika, i robie jeszcze 1 pieczony z morelami)
wczoraj upieklam juz karkowke, ktora mial mi uwedzic brat ale Maly znow wyladowal w szpitalu bidulek moj
Znow dostal wysokiej temperatury i nie mogli mu zbic i znow dostal drgawek.
Zrobili mu wszystkei wyniki jest wszysto ok tak wiec nie wiedza od czego ta temperatura- ale ja mysle ze od zebow bo braty mowi ze pchaja mus ie wszystkie na raz od 2 miesiecy i wyjsc nie moga.. biedny sie meczy a lekarza nawet nie biora pod uwage ze to przez zeby- moze bidulkowi trzeba pomoc i ponacinac dziasla co o tym myslicie? bo nie raz dzieciom nie chca wyjsc zabki i nacinaja.....
Od czasu jak moje posty regularnie ginęły w eterze zaniedbałam bb ale skoro już nic mnie nie wyrzuca to wkońcu coś skrobne
może to rzeczywiście ząbki czort wie ale żeby az drgawek dostawać
cieszę sie że moje dziecitakich przekopow nie miały
Ostattno robiłam ze śliwkami i wyszedł bez smaku zupełnie coś robię źle tylko nie wiem co
Byłaś pierwsza :-) Już pisałam smsa do Patrysi 

Ma urlop więc chyba w tylko taki sposób możemy odreagować Na codzień mało sie widujemy więc pewnie gdy dłużej się widzimy działa to na nas lekko tosycznie ... chyba Dziś już jest dobrze więc liczę że do świąt tak zostanie
drugi rok już...