Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Napisz coś o sobie i jak najczęciej zaglądaj na "lutóweczki - wątek główny" to jest chyba najczęściej odwiedzany temat. W czasie pierwszej ciązy uczęszczałam do szkoły rodzenia - teraz nie zamierzam bo Julka absorbuje zbyt wiele czasu ale uważam że za pierwszym razem pomysł był trafiony. Dowiesz się coś nie coś o pielęgnacji dzidziusia samym porodzie i połogu , poćwiczysz,no i przy okazji poznasz inne ciężarne z twojego miasta
Co do szpitala to popytaj dziewczyn które rodziły Warto by twój gin pracował właśnie w tym szpitalu.Poza tym zwróć uwage czy jest łatwy dostęp do znieczulenia w czasie porodu, czy nacinają krocze, jak wygląda poród rodzinny i jak wygląda opieka nad mamą i dzidzia po porodzie i według mnie najważniejsze : czy szpital dysponuje odpowiednim sprzętem a nawet odziałem patologii noworodków w razie gdyby , tfu tfu odpukac w niemalowane, coś przy porodzie poszło nie tak . Wiadomo wtedy o życiu i zdrowiu decydują sekundy. To chyba wszystko Pytaj jak chcesz wiedzieć coś więcej ;-)
Ale za to Twoje kolorki ktore dopasowalas bardzo mi sie podobaja ;-)
ale oby bylo tak jak chcecie 
i powodzenia w potwierdzaniu plci
czekam 
a co do kuchni tez tam lubie siedziec no i tez niestety narzekam na kregoslup... 

tak wiec zapowiada sie dluuugi i ciekawy dzien a dobrze bo bez spacerku bym chyba umarla
oprocz tego moj ma dla mnie troszeczke mniej czasu :-(- ma w piatek egzamin na strzalowego i sie uczy - oby zdal
ale jeszcze przezyje te pare dni
Jutro planuje farbowanie wloskow
takze ten czas mi leci coraz szybciej - juz mam koszmary zwiazane ze slubem 
ach

. Są tam też inne fajne rzeczy.