reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

witam sie :-)
Widze ze tu apetyt dopisuje , ciagle o jedzeniu :tak:

Mnie tez dopisuje ale akurat nie na tunczyka i ciasta ( na szczescie) , tylko na wszystko co ma kwasny smak:-DWlasnie dzis ogorkowa w moim menu.
Pozdrawiam wszystkie mamy.

reklama
Witam!
Ja juz po wizycie - tak wiec hipoglikemia nie zagraza mojemu dziecku ale lekarz kazal mi duuuzo jesc bo schudlam juz 3 kg :szok: a przeciez jem za dwoch :no: nie dobrze. Jeszcze takiej niskiej wagi w ciazy nie mialam jak przed ciaza wazylam 55 kg tak teraz 51 kg :-( ale wazne ze dzidzia rosnie - jak powiedzial ginek to nie tylko i caly rosnie ale swoje co nie co tez :-p ma juz 510 g i wszystko jest w jak najlepszym porzadeczku :-D ale ma nosek chyba po mnie bo tez taki maly :-p ale za to jak mu lica widac - to chyba po moim hahahaha :-p;-)

lileczka - smacznego - a ja dzis mam zurek :happy:
ika_s - daj zaraz znac kogo bedziemy mogly witac w 2008 roku ;-)
Ania31 - witam! jeszcze pare rzeczy trzeba dodac do salateczki ;-):-p hihihi
Myyszaaa - juz dodaje salateczke na watku ... :tak: smacznego :yes:

pozdrawiam :*

Witam wszystkich serdecznie.Jestem pierwszy raz na forum i mam nadzieje ze bedziecie mogli mi pomóc w wielu sprawach.Największy mój dylemat obecnie to czy iść do szkoły rodzenia czy nie, no i oczywiście jaki szpital wybrać.Czasu tak naprawde nie pozostało juz wiele,a tu jeszcze tyle rzeczy do zrobienia,nie wiem czy sobie ze wszystkim poradze.Pozdrawiam serdecznie wszystkie lutoweczki.

Cześć dziewczyny!:happy2:
Dzisiaj malujemy pokoik! Jak na razie musimy pokryć białą farbą kolor, który jest. Co najgorsze, to nie wiem na jakie dwa kolory się zdecydować...:sick: Początkowo chciałam górną część waniliową, a dolną kawa z mlekiem... ale mój Adam twierdzi, że kolory są bure...:dry: hmm...
Pomóżcie dziewczyny!:sorry: Jakie wy macie kolory?:confused: A może widziałyście coś ciekawego w gazecie...???:confused2:

Ika_s - trzymam kciuki! Mam nadzieję, że zostanie potwierdzona płeć dzidziusia i że wszystko będzie ok.:yes: Daj znać!
Gosia 78 - ja obecnie wykorzystuje męża i jego urlop...:-p
lileczka - ja też preferuje kwaśne :rolleyes:
partsia - na pewno będzie czadowo!:wink: Włosy farbuję za zwyczaj na ciemny brąz z jakimś odcieniem.
Bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko dobrze - to najważniejsze!:-D Pamiętaj o tym, że możesz jeść i tyć! Nie wiadomo kiedy nadaży się kolejna okazja.:cool:
cloe - :wink:
agawa1 - przyjmij moje wyrazy współczucia. :sad:
Mam nadzieje, że te ciągłe bieganie do WC, to nic poważnego! Napisz jak minęła podróż.
Myyszaaa - :wink:
Ania31 - dobra z Ciebie mamusia!:-D Rozpieszczasz swoich chłopców super smakołykami ... mmm...:biggrin2:

Pozdrawiam Was wszystkie!

ja tez juz jutro mam USG :) a w ogole to ostatnio czuje sie totalnie zamulona i niewyspana. najgorzej w pracy, brzuch mi pecznieje jak balon, spac mi sie chce, w ogole jestem nie do zycia. rozwazam L4 chociaz na 1-2 tygodnie narazie, bo juz nie wyrabiam :/

No i popołudnie
Moi chłopcy w kościółku na różańcu:tak:my z Kubusiem w domku i kombinujemy co by tu przekasić;-)znów sie najem a potem bedzie bolało:-Ddzidzia chyba idzie do góry bo coraz mocniej boli żołądek:-(chyba uciska i tak czuje sie już napompowana na maxa;-)
patrysia ja znam taki na szybko jak sie zachce cos inszego zobacze jaki masz Ty i na pewno zrobie:-)
anna_ajra ja uwielbiam gotować pitrasić w kuchni teraz troszkę nie bardzo bo za długo nie mogę stać zaraz boli mnie kręgosłup ale staram sie jak mogę a przy okazji korzystam też z jedzonka:happy::-D
Pozdrawiam Was

reklama
anna_ajra - w sumie szare kolorki :-) ale zamiast kawy z mlekiem na dół daj wanilię a na górę biel:) a te dwa kolorki oddziel borderem - to pokój dla maluszka?? - to bierz jakieś ładne z elemetami :) ja bym tak pomalowała i pokój zrobiła:)

Kropecka dal znać jak wyniki wyszły:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry