reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Cześć

Kropecka dużo dużo szczęścia i radości oby tak miła chhwila trwała zawsze i byście zawsze byli tak szczęśliwi jak w dniu slubu. Wyglądałaś przepięknie!!!! Jeszcze raz gratuluję!!!

A ja chciałam wczoraj coś napisać a tu mi komp się buntował i nie chciał otworzyć strony z bb - normalnie szok
A u nas wszystko w porzadku ale jutro mamy ciężki dzień - pogrzeb mojego wuja. Wyprawa 130 km w jedną stronę. Na szczęście jadą 4 autka więc bedziemy mieć towarzystwo. Tylko boję sie o mój pęcherz bo.... biegam co 20 min do wc. Kupiłam urosept, no-spe i zajadam może coś pomoże a jak nie to gin:-(. Pocieszam się ze mi nie zaczyna nic schodzić ale wole dmuchać na zimne.

Kurcze i nie wiem co chciałam wczoraj pisać - normalnie skleroza i w dodatku w ciąży się pogłębia:-):tak::-D
Jedno co jeszcze pamiętam to to że śle wam całuski wszystkim: gosi, kropeczce, ani ajrze, myszce, ika_s, najce, patrysi, lileczce, dawnej cloe, i aniom bo ich więcej i wszystkim o którym zapomniałam ale wybaczcie jak już wcześniej napisałam - skleroza

Melduje sie z rana jako pierwsza :-)

Wlasnie wstalam bo juz spac nie umiem :wściekła/y: ale i tak za niedlugo trzeba bedzie cos ze soba robic bo do ginka :happy2: boy bylo wszystko ok :-D ale przed tym trzeba rozpruc suknie bo jest za duza i przerabiac na nowo bo potem juz nie bedzie czasu :no: a to tak szybko leci :szok:

agawa1 - dziekuje za caluski :cool2::wink::yes::biggrin2:
dawna cloe - oki jak tylko bede miala wiecej czasu to dodam moja salateczke :-p:happy2:
zmykam cos zjesc wypic kawke i wziac prysznic ;-) buziaki dla wszystkich mamus!!!

Witam
Pozdrawiam każdą z Was razem i osobno:tak:;-)
Sałatka z tyńczyka prosta ogórek kiszony i cebulka pokroic w kostkę wszystko wrzucić do miseczki dodać tuńczyka wymieszać i jeść.SMACZNEGO:-)
Narobiłyście tylko smaczku:tak:
Ja wczoraj piekłam jabłecznik juz drugi w tym tygodniu jeden byl na sobote a wczoraj robiłam drugi z budyniem ale sie objadłam jabłka sa teraz to można robić. U mnie chlopcy szczęśliwi że dobre żeczy wymyślam i korzystaja na tym:-)

Myyszaaa Ciesze sie ze moglam pomóc :-D
A mój synuś domaga sie lulania:-D nie lubi jak za długo siedze przed kompem i nie zajmuje sie nim Idę troszke pobuszować w domku jakieś sprzątanko obiadek:-)zajrzę pewnie po południu jak chłopcy pojada do kościoła

reklama
Witam,
ja dziś zrobiłam badania ogólne i jutro o 16.30 wizyta. Już się nie mogę doczekać. Zobaczę płeć Dzidzi czy nie rozłoży także tym razem nóżek?
Zdziwiła mnie Pani w przychodni, bo poprosiła mnie pierwszy raz bez kolejki, więc już chyba NAS widać?

agawa1- dziękuję za całuski i oczywiście odwzajemniam.

dawna_cloe- też ostatnio chodza za mną ryby i dziś do pracy wzięłam pastę ze szprotki. Pychota!!!

Pozdrawiam wszystkie Mamcie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry