reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
na slubie troszke poplakiwal, na przyjeciu byl cudowny. biegal, krzyczal z radosci, szalal i tanczyl wiec ogolnie jestem szczesliwa. zaczal marudzic okolo 22 ale nie dziwie sie mu

Witajcie!
Kropecka fajne zdjęcia! I świetnie, że ślub i imprezka udane!:)
Patrysia wczoraj na noc wypiłam melisę ze świeżych listków (teściowa ma na działce) i w końcu sie wyspałam. Nie wiem, czy to pomogło (melisa z torebki nie pomagała), czy coś innego, ale sie cieszę. Życzę, żeby i u Ciebie skończyły sie problemy ze snem!
Mój maluszek wczoraj tylko kilka razy leciutko dał znak o sobie i dziś czekam, a tu nic. Mój mąż twierdzi, że zawsze muszę znaleźć sobie powód do zmartwień. Ale staram sie nie martwić, wiecie pewnie jak to jest, nie zawsze wychodzi.
Dobrego dnia!

Najka - ja mam tak samo - początkowo nie codziennie dawał/a o sobie znać;-) teraz jak się położe na plecach - to mi mały/a przypomina że jej/jemu nie wygodnie - bo mało miejsca ;-)

Witam Was mamusie!
Dzisiaj sie wyspalam mimo tego ze w nocy sie budzilam :happy2: nawet nie musialam niczego brac na spanie :-p a dzis o 18 poczekam na fryzjerke bo ma mi jeszcze oprocz fryzurki troche podciac wloski no a potem juz sobie sama pofarbuje gdzies za 3 dni - juz wrocilam ze sklepu bo musialam kupic sobie farbe do wlosow czarna i male zakupki na wesele - ponczoszki :-) hehe a na 17 pazdziernika umowilam sie na tipsy wiec pojde z mama na 14 :happy: a teraz mam juz czas wolny i wpadlam zobaczyc co sie u Was dzieje ale jakos cichutko :-(

Najka - tzn ze ja chyba tez bede musiala sprobowac lisci meliski - ale zobaczymy co jutro powie na to moj ginek bo ide na 12 :-D
kropecka - zdjecia cudne no i panna mloda przesliczna :happy2::tak:;-)

pozdrawiam buzki

Cześć dziewczyny! :happy2:
Czuję się jakby była niedziela... mąż w domu. W końcu ma urlop!:-D Byliśmy na zakupach, pozałatwiać kilka spraw i od razu czas inaczej leci.:happy:

patrysia - też muszę sobie zafarbować włosy...;-)
kropecka - GRATULUJĘ! Wyglądałaś prześlicznie - naprawdę, bardzo ładnie.:rofl::-D:rofl: Suknia rewelacyjna!:yes: Super zdjęcia i tak w ogóle to bardzo sie dla was cieszę!:biggrin2:
Najka - taki już nas los... martwimy się gdy dzidzia nie kopie i narzekamy, że czasami nie daje zasnąć, bo tak szaleje!:-p
Co do urlopu, to niestety nigdzie nie wyjeżdżamy. Chcemy przygotować pokoik dla dzidziusia (malowanie), no i tak ogólnie spędzić ze sobą trochę czasu.
Wracając do wątroby, to w moim przypadku jest to "normalne" ze względu na to, że chorowałam na żółtaczkę. Już do końca życia będę miała z nią problemy. :dry:
lileczka, Myyszaaa, Ania31 - :wink:
cloe - zgadza się. Nie ma to jak samodzielna jazda!:cool: Robię się wygodna...:rolleyes:

Buziaki dziewczyny

Kropecka- WSZYSTKIEGO NAJJJJJJJJJJ NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!!
Zdjęcia ze ślubu bardzo fajne i ta suknia też bardzo bardzo mi się podoba.

Najka- moja Mała też raz daje o sobie znać i lekko mnie poskrabuje, ale jeszcze częściej czekam i nic się nie dzieje. Denerwuje się, ale może to więc całkiem jeszcze normalne?

Pozdrowionka i miłego popołudnia dziewczynki.

Witam!

Kropecka - śliczne zdjęcia, śliczna Panna Młoda i cała Wasza trójeczka. Życzę Wam byście zawsze byli tacy szczęśliwi jak na zdjęciach!!!

Najka, Mysza, Ika - to że dzidzia na co dzień nie daje jeszcze o sobie znać jest jak najbardziej normalne. Mniej więcej po 2 tyg od wyczucia pierwszych ruchów będzie coraz silniej i częściej kopać.

A u mnie właściwie nic nowego. Mąż ma jeszcze kilkanaście dni urlopu ale chcemy go zatrzymać na czas porodu i po porodzie by ten z nowego roku wykorzystać jesienią i gdzieś na parę dni już w czwórkę wyjechać. Przed 1 listopada planuje zawieżć nas do moich rodziców a samemu odświeżyć mieszkanko więc na ten czas też jakieś wolne mu się przyda.

pozdrawiam

reklama
Witanko!
Ja juz po probnej fryzurce slubnej - nie ma wprawdzie taka piekna jak bedzie - ale podoba mi sie :-) no i wlasnie zrobilam salatke z tunczyka bo mialam a raczej mam co dzien na nia ochote ... :happy2: a dzis juz bylam rezerwowac kanape w pubie na moje panienskie ktore odbedzie sie w sobote mam nadzieje ze bedzie czadowo!!!

Najka, Myyszaaa, Ika_s - jeszcze zobaczycie jak Wasze malenstwa beda dawaly czadu w brzuszkach ... wczoraj sie wlasnie przekonala moja znajoma ktora patzrala na brzuch a w brzuszku jakby robaczek chodzil :-p... silny juz jest synus ... :biggrin2:
anna_ajra - a na jaki kolor farbujesz wloski ?? :happy:

Jutro na 12 do ginka - dam znac co i jak :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry