reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witajcie!
Dziś byliśmy na działce u teściowej. Trochę zimno, ale na szczęście w domku jest kominek, więc się pogrzałam i popatrzyłam w ogień, tak jak lubię:)
Anna ajra świetnie, że mąż ma urlop, macie jakieś konkretne plany? Napiszę co ginek na te pobolewania wątroby, ale wizytę u niego mam dopiero 18.10:(
Patrysia to u Ciebie juz długo te kłopoty ze snem!:no: Koniecznie powiedz ginkowi, może coś poradzi. Ja się męcze dopiero kilka nocy i chyba to też wynika ze smutnych wydarzeń, które ostatnio były w naszej rodzinie. Ale pamiętam, że przed ślubem też mało spałam, może u Ciebie i trochę działają stresy przedślubne? Mam nadzieję, że się doczekałaś fryzjerki, a jak nie to ze smykałką do czesania cos pięknego pewnie sobie na głowie wyczarujesz!:-D
Myszaaa wózek śmieszny:)
Cloe to fajnie, ze jednak Wam Julka dała pospać:)
Kropecka z okazji Waszego ślubu życzę Tobie i całej rodzince duuużo szczęścia!:-) I czekam na relację z imprezy:)

reklama
witajcie w sobotni wieczor.

dawna cloe moze bys mi podala jak sie robi te buraczki do sloikow, bo sie za to zabieram i nie moge sie zabrac, poniewaz nie bardzo wiem jak . Moze skorzystam z twojego przepisu.:-)

anna ajra gratulije pierwszej jazdy. Super ze maz ma urlop, moj niestety wszystko na ten rok juz wykorzystal:-(
pozdrowienia

hejka dziewczyny, miło że o mnie myślicie :) ja już po. imprezka się udała, ślub również, jestem padnięta ale szczęśliwa. zdjęcia robili znajomi więc wkleję jak ktoś mi je podeśle.

Witma w pochmurna niedzielę jestem dziś zakręconanamaksa Julcia pobudkę zrobiła przed siódmą:sick: Licze że wciągu dnia mi zaśnie bo ja w takim stanie nie dam rady przetrwać do wieczora:sick:
Kropecka super że impreza udana Na fotki czekamy niecierpliwie:tak:
Lileczka przepis na buraczki umieszczę w temacie "Nieb w gębie" :tak:
Patrysia i jak tam fryzura?
Anna ajra nie ma to jak samodzielna jazda, co nie?:tak:;-)

No to witam Was!

wlasnie jak nigdy polozylam sie popoludniu spac - bylam i nadal jestem taka wykamana ze zrobilo mi sie troche lepiej :-) teraz zrobilam sobie ciepla kapiel i zaraz zmykam na spacer :happy: takze sie wyrelaksowalam :-p

dawna cloe- niestety byla u mnie fryzjerka ale zobaczyla jaka chce fryzurke i pogadalysmy troche o niej wiec nie miala zbytnio czasu na robienie - umowilam sie na poniedzialek na 18 :happy2:
kropecka - cudenko jak po weselu sie wybawilas czekam na zdjecia :-D
Najka - no co do moich nocek to ciagnie sie juz - we wtorek mu powiem, ale to pewnie nie bedzie spowodowane weselem - jakos odziwo sie nie steruje - biore to na luzie :-D ale zobaczymy jak bedzie w dniu slubu :szok: a fryzjerka byla ale umowilysmy sie na poniedzialek takze nie musze sie martwic ;-)
myyszaaa - wozek na serio smieszny ale pewnie wygodny :tak:

Pozdrawiam wszystkie mamusie :happy:

Hej
kropecka - super, że impreza się udała :-) ale jak widzę to podróż poślubna Ci się odwlecze :-)
Dziewczyny - widzę że cisza na tym naszym forum :-D
Patrysia - statystyki poprawia :-)

A ja dziś znów w pracy choć mi się taaak bardzo nie chciało wstawać:-D
i najchętniej bym wróciła dalej spać :-D Jak każda kobieta niezdecydowana jestem :-D

Bo z domku to najchętniej bym do pracy poszła:-D

Pozdrawiam Ula

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry