Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No co??

:sick:
choć muszę przyznać że po USG czułam się trochę zawiedziona
ja narazie za dużo rzeczy podostawałam i skoro mamy plan kupować w grudniu to poczekam do grudnia z zakupami to i będę płeć znała - teoretycznie :-)
minęły jak okiem odjął - już kiedys miałam takie skurcze - i wiem że wtedy muszę poprostu wypić kakao,lub zjeść czekoladę :-)
a jeszcze zamiast nadrobic to popoludniu to musze czuwac bo dzis przychodzi do mnie znajoma robic mi fryzurke slubna
probna oczywiscie.
a pogoda do bani pada i pada 

a stwierdzil ze Twojej torebce czegos brakuje - wiec wychodz w niej czesto a zobaczysz jak wszyscy pojda za Twoim trendy 

uśmiałam sie. Potem rysyjemy kolorujemy wycinamy zależy na co mały ma ochotę układamy klocki bawimy sie samochodami a potem jak przychodzą chłopcy ze szkoły to odrabiamy lekcje on też i przynosi do sprawdzenia. Pomaga przy sprzątaniu po np.obiedzie kolacji potem sprzątanie zabawek robienie łóżka swojego to od nie dawna stwierdziłam ze musi sie nauczyc a z rana to nauka ubierania. Różnie jak pogoda to kolorów go uczę obecnie na liściach mam wielka frajde bo jest pojętnym uczniem a to jakis wierszyk i czas nam tak szybko leci:-)A co do malunków na ścianie to jak pozabierałam kredki to szły w ruch jabłka wszystko czym tylko szło zostawiać jakieś ślady niestety

Zobaczymy dzisiaj.
Nie do wiary, jak ten czas szybko leci...
ja już myślami jestem w 2008.
Trzymam kciuki i ciesz się chwilą!
Co do Twoich pytań, to dołączam się do wypowiedzi dziewczyn.

A na płeć przyjdzie jeszcze czas, dowiesz się najpóźniej po 15 lutym

Bądź dobrej myśli!
O 19:30 już w łóżku...!