reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

anna_ajra, to nie ja się objadam!! daje słowo!! To dzidzia tak je jak opętana!! Poza tym to Myyszaa zaczęła:-)
Gosia78, witaj, miło Cię poznać. :-) Z tym dorastaniem to nie jest tak, bo wciąż jest we mnie dziecko - dosłownie i w przenośni:-)

reklama
Witam!
Gosia78 - no masz troche zaleglosci :-D
anna_ajra - zdjecie paznokietek dam dopiero jak braciszek przyjedzie na przepustke z wojska bo ja tam nie umiem tego nie pamietam ktore to bylo wejscie :dry: a zdjecie sukni tez bedzie napewno :laugh2:
aggy , myyszaaa - zrobilyscie mi smaka na pierozki a ja mam zupke ogorkowa :-( i teraz musze cos zjesc, ale nalesnika tez bym zjadla ;-)
pozdrawiam

Witam , caly dzien nie bylam na bb a tu tyle napisalyscie:-)Fajnie bylo poczytac.

dawna cloe wlasnie nie umialam sobie przypomniec tej strony w internecie o klasach i mi przypomnialas :-). Dziekuje
aggy - dzielna z ciebie kobieta.:tak:

anna ajra - moj syn czeka na brata ale juz mu mowilam ze to prawdopodobnie siostra, wiec tez łaskawie sie z tym pogodzil.:laugh2:

J a juz mierzylam kurteczke zimowa, bylam pewna ze spokojnie w niej pochodze do konca a okazuje sie ze brzuszek to jeszcze sie miesci ale w biuscie to juz ciasno:no:

Pozdrawiam :cool::cool::cool:

witam wieczorkiem:-)
Aggy ty to nadajesz teraz tempam Niedługo ciężko będzie nadrobić to co naklikacie przez dzień:tak:
Anna ajra wysłałam ci wiadomość w naszej klasie;-) Co do listy to rzeczywiście nas dużo ale wiele dziewczyn nie odzywa sie .Ciekawe co u Sany.
Sana jeśli nas podczytujesz to daj znać żę wszystko w porządku:tak:
Myszaa w "naszej klasie"jesteś poszukiwana ale nie martw sie dopadnę cie kobietko;-):tak::-D
Uciekam do łóżka tylko mejcie litość i nie klikajcie nastu stron bo przy Julci nadrobić to wszystko graniczy z cudem;-)

Cześć Wam!!
No faktycznie chba przesadziłam z tym gadaniem wczoraj bo niektóre tu się tak rozkręciły że nadążyć z czytaniem nie mogę :-) :-D:-) Dla tych które nie znaja mojego "dowcipu" to bardzo dobrze - przynajmniej jest co czytać. :-)
Baby nie gadać o pysznośćiach bo pomału jeść nie mogę - mam potworną zgagę - znów mi się zaczęło choć przy Miśku to od poczatku miałam. Problem w tym ze jak widze Reni to mi jest niedobrze, nie mówiąc już o wzięciu do ust - tylko bez skojarzeń :-);-).
ania ajra - zawsze mówiłam że z Ciebie ludzie będą. :-):tak:
Aggy - współczuję i podzwiam - dzielna babka z Ciebie.
Jejku znów mnie głeb boli. Musze o tym doktorkowi powiedzieć.
Uciekam, całuje i ściskam.

Cześć dziewczynki ,to ja-dawna lutóweczka'08.Wpadłam się przywitać i Was wszystkie gorąco pozdrowić.
Pogłaskajcie brzucholki ode mnie.
Już nie mogę się doczekać jak mi w końcu przyjdzie głaskać powiększający się brzuszek.
Buziaki!!!:-):-):-)

reklama
Witam,

Rzeczywiście rozpisałyście się troszkę, ale to dobrze, bo miałam co czytać, choć weny do pisania nie złapałam wczoraj.

aggy- ja też mam wrażenie, że to moja Dzidzia tak wcina, bo przecież nie ja? No i dlaczego skoro ja przytyłam już 10 kg Mała z tego nawet jeszcze 0,5 nie ma?;-)
patrysia - no to już coraz bliżej Twój Dzień- czekam też już na foty z niecierpliwością.

lileczka- co do kurtki zimowej mam ten sam problem. Mieszczę się, ale jest mi ciasno w biuście, no i w brzuszek w zasadzie też. Nie da się w niej chodzić. Pewnie, tak jak któraś z Was pisała, kupię coś bylejakiego na te 2 miesiące w jakimś markecie.

agawa1- mnie też często boli głowa i lekarz kazał mi iść do neurologa, ale jeszcze się tam nie wybrałam. Jak znajdziesz na to skuteczny sposób, to koniecznie mi o tym powiedz.

anna_ajra- zazdroszczę Ci tych jazd, ale cóż, nasz samochód w sumie stoi i czeka- tylko ze mnie kierowca żałosny. Jeździj i nabieraj wprawy, bo potem coraz gorzej i trudniej to pzychodzi.

Pozdrawiam wszystkie nowe Mamusie i oczywiście te, które już poznałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry