reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam dziewczyny:-)
Aggy co do obolałych kości to ja też tak mam Szczegolniegdy poszaleje ze spacerem. Wystarczy kilka dni odpoczynku( czyli leżenie do góry brzucem) mmija.Z tego co wiem dużo dziewczyn w ciąży ma takie objawy. Z lekarzem o ty nie rozmawiałam ale jeśli sciąga ci to sen z powiek ie to do lekarza marsz:tak:;-) Uważam że ciąza to taki stan że z byle niepokojącą pierdołą należy odiedzac gina Lepiej dmuchac na zimne niż żeby mało sie źle skończyć:tak:
A co do twojego wyżywania się na forum to wyżywaj się ile wlezie. Osobiście wole jak jest coś do poczytanai niż jak sa pustki;-)A mój M w odróżnieniu o d twojego mówi że mnie kocha robi mi masaz sam od siebie... i siedzi przed kompem boży dzień bo uważa że skoro cały dzień pracuje to w wolne musi odreagować.Ja juz się śmieję że jeśli kiedyś się będziemy rozwodzić to jako powód podamy"komputer"
Ania 31 ja dziś zamierzam zrobić twoja zapiekanke z szpinakiem tylko pogoda musi na tyle się poprawic by wyjść do sklepu. (na razie za oknem porażka:baffled:)
Kropecka
i słusznie:tak: Nam też się należy troche czasu dla siebie bez maleństw a Wiktorowi nic nie będzie jeśli mamusia na godzinkę zniknie z pola widzenia:tak:

reklama
anna_ajra - chyba Cie wyprzedzilam :-p ale no nie powiem juz coraz blizej niz dalej :tak: wazne ze suknia juz jest w domku wyczyszczona :-D:cool2: a reszta pojdzie chyba jak skladka - moja mama to sie bardziej stresuje ode mnie hahha :-D:blink:

Myyszaaa, jesteś niesamowita!!

patrysia, ale masz ogromne dziecko ;)

anna_ajra, faceci rzeczywiście sa prości i jak słyszę tekst, że sa lepsi, bo Bóg stworzył najpierw mężczyznę, to nasuwa mi się odpowiedź, że Bóg też zaczynał od... zera:)

dawna cloe, dzięki za te słowa:) A co do rozwodu.... no cóż, uważam, że ciąża, miesiączka i owulacja to czynniki, które powinny działać w każdym sądzie na korzyśc kobiety, a komputer to czynnik uboczny:)

Całuski

Witajcie dziewczyny. A le tu ruch dzisisaj:-):-):-)

Kiniusia - trzymaj sie cieplo i daj znac po testowanku.

ania 31 ja tez jutro wizyta juz sie nie moge doczekac.:tak:

anna ajra- przymierzam sie do zrobienia 3d.
Wiecie moze czy na 3d plec na 100 % zostaje potwierdzona czy moze sie zdarzyc ze nie bedzie widoczna????

Pozdrawiam w tym deszczowym dniu

no to ja juz pojadlam i zaraz zmykam do mamy zobaczyc jak robia jej paznokcie :-) tylko czekam na rodzenstwo az ze szkoly przyjdzie :wściekła/y: juz by mogli byc bo nie ma kto z psem isc :dry: a mnie to sie nie chce :-)
aggy - no taki byl przed tygodniem - moze gramy juz mu przybyly :blink:
a facet to ma ogolnie taka dziwna nature ale mimo to i tak ich kochamy :-D

lileczka, usg 3d nie ma zadnej wartosci diagnostycznej, to po prostu fajna pamiątka. Ale może być widać, o ile dzidzia się nie obróci. Tak mi powiedział mój gin

patrysia, kochamy facetów, bo do tego to oni się nadają. Jak szczeniaczki:))

No no dziewczyny ale macie tempo
dawna cloe mm szpinak dobre moze na sobote zrobie M w pracy to z dziecmi przekąsze sobie. Z pogodą to masz racje ja wykorzystuje moich chłopców jak jada ze szkoły robią mi zakupy także jak jest taka pogoda jak dzis took bo z kuba nie musze sie ciągnąć do sklepu
lileczka ja też jutro z rana mam wizytę robiłam cukier i jestem ciekawa jak mi wyszły wyniki bo na czczo miałam niedocukrzenie a teraz moze sie unormowało chyba ze bede piła jeszcze 75 i wyniki beda do powtórki
anna_ajra jak juz pisałam mam morfologie do odebrania i cukier spadło mi żelazo i brałam dodatkowe witaminy i cukier robiłam a wizytę mam na 9.45 wiec jak bede po dam od siostry znać co i jak bo jade do rodziców jeszcze zobaczyc co z moim tatą.
patrysia zawsze coś tam wykombinuje jeśli nie na obiadek to podwieczorek a pomysły czerpie albo z netu albo od znajomych zawsze cos znajde na co przyjdzie mi ochota ostatnio chodzi za mna sernik z brzoskwiniami i na sobote właśnie bede robiła mmm juz sie nie moge doczekać
A jesli lubicie ryz to na Niebo w gębie mogę dodać przepis na rizzotto gdyby któraś chciała moje dzieci też to uwielbiaja szybko tanio i dobre

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry