reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Cześć dziewczyny!:laugh2:
Ale moja dzidzia się rozbrykała.:-D

lileczka - chyba żaden lekarz nie powie płci na 100%... choć na USG genetycznym
może na 99% :-)
patrysia - jakiego macie pieska?:confused: Fajny już masz brzusio!:rolleyes:
Ania31 - :wink:
kropecka - widziałam reklamę tego filmu/baśni. Niezła odsada... też bym sobie poszła.:yes: Mam nadzieję, że Cię Twój lekarz choć trochę uspokoij. Emocje często biorą górę - tak to już jest w ciąży.:happy2: No i ładny domek... fiu fiu... niczego sobie.:cool:
Mysza - najważniejsze że zdrowe:-D!
Dzidzia chce wam po prostu zrobić niespodziankę!:yes:

Buziaki

Witajcie!
Też pewnie nie dam rady nadrobić. Tym bardziej, że mam głównie leżeć, a laptopika nie mamy niestety. Dziś tak mi gin zalecił, chodzenie tylko co konieczne, czyli głównie łazienka. Biorę też 3x2nospy i 3x1magnez. I za tydzień kontrola w szpitalu na usg. Możliwe, że będę miała założony szew albo jakiś pesser, ale decyzja o tym za tydzień.
Myszaaa moja dzidzia też nie pokazała płci, jeszcze sie musimy w cierpliwość uzbroić:)
Patrysia fajne zdjęcia, ładnie wyglądasz:)
Gosia78:biggrin2:i inne lutóweczki z dzidziusiami pozdrawiam!

Najka - dziekuje :-) ale widze ze chyba nie za dobrze u Ciebie :confused: dziewczyno kuruj sie i lez mimo tego ze bedziesz miala spore zaleglosci ale wazne zdrowko Twoje i malenstwa!! Powodzenia :tak::happy2:

Witam panie
Najeczko oszczędzaj się, leż ile wlezie i nie daj się.
myszkoja mam wizytę w poniedziałek. Co do płci między innymi dlatego ide by obaczyć płeć. Wiem że skakanie z nogi na nogę albo obracanie się pomaga obrócic sie równiesz dzidzi więc będę uparta. Zobaczymy kto wygra:-). Ja wiedziałam że Misiek to MIsiek w 32 tygodniu dopiero. I tylko dlatego że MIsiek wstydził się mojego gina. Jak robił usg ktoś inny to odrazu zobaczył dydolek między nogami - ja zresztą też oczywiście Miśka(nie myślec brzydko!!!!)
kropeckadomek śliczny - troszkę podobny do mojego. w razie jakichkolwiek pytań związanych z budową mozna się nie krępować i pytać - uznaję sie już za znawcę tematu(wbrew pozorom to ja siedzę w temacie a nie mój M - taki jakiś umysł mam do niego to jakoś nie dociera :-))
ania ajrao jakim płynie do ust myslałaś na zgagę ZBEREŹNICO???;-)P.S. renie nie ma papierka!!!! ma taką folijkę srebrną :-)

Dziś mi bije okrutnie!!!!Chyba coś mi się chce!!!
Idę wziąć kąpiel, poczekam na meża i lulu. Może dziś się wyśpię.

Najka kobietko to sie należysz . Ale najważniesze żeby z dzidzia było wszystko ok. Laptop tera to by sie przydał:tak:
Patrysia fajne zdjęcia Ty to masz zdrowie:tak: Ja z moim brzucholem bym tak nie szalała albo padła w połowie;-) To chyba ty zachwycałaś sie moim obiadowym daniem:confused: No nie wiem czy było sie czymś zachwycać. Określam je jako" zjadliwe" czyli zjeść sie dało złego posmaku w ustach nie zostawiło ale żeby to takie"niebo w gębie" to niekoniecznie:dry:
Myszaa moje też się nie chce pokazać. Skubane chce byc niespodzianka do końca ale może dobrze?

Witam wszystkie Mamuśki,

miałam dzisiaj już drugi raz sen o mojej dzidzi. czyWam też się śnią? Mnie już drugi raz z rzędu przyśniło się, że to będzie dziewczynka:) Nie wiem, czy mam to traktować jak proroctwo, czy sny tłumaczy się na odwrót? Mam nadzieję, że w poniedziałek zyskam potwierdzenie

Buziaki na cały dzionek

reklama
Witajcie!
Ja na króciutko. Dzięki za wsparcie:) Jestem dobrej myśli, pod dobrą opieką, więc jakoś będzie.
Agawa to życzę, żeby ten dzidziuś był mniej wstydliwy:)
Aggy mi się raz śniła dziewczynka, raz chłopczyk:))
Patrysia Cloe Kropecka i inne lutóweczki miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry