Minesota
Fan(ka)
Najka - do łóżka leżeć:-)
agawa1 - uznałam że mała vel mały sobie śpi - na co moja lekarka oczy na mnie
a ja leżę na tym usg i tłumaczę że mała vel mały rusza się ale około 9 wieczorem
co wywołało zdziwienie - że tak szybko już rozpoznaje co moje dziecko kiedy robi - co do tej 9 to M stwierdził że jeśli dziecko będzie nocnym markiem - to przynajmniej szybko spać nie pójdziemy 
Kropecka,Aggy - mi się dzidzia śniła - ale jakoś tak że zostało mi tylko uczucie szczęścia
żadnych przekonań co do płci
A ja płaczę sobie od wczoraj - chyba się za bardzo zdenerwowałam i zestresowałam wszystkim... i mi się skończyło jak zawsze - płacz :-( ... Ale co poradzić - dziś mam za to prawie świetny humor
czasem dobrze popłakać :-) wypłakać cały stres z organizmu
tylko M nie wiedział co robić - bo nic nie pocieszyło mnie 
A i ja też 10 kg do przodu - właśnie liczę gdzie one są i już je znalazłam
2 - 3kg - biust
3 - 4kg - wody + maluszek + brzuszek
2kg - poszło w biodra
reszta w tyłek
i przynajmniej nie wyglądam jak anemiczka 
Co się mojej rodzince podoba:-)
agawa1 - uznałam że mała vel mały sobie śpi - na co moja lekarka oczy na mnie
a ja leżę na tym usg i tłumaczę że mała vel mały rusza się ale około 9 wieczorem
co wywołało zdziwienie - że tak szybko już rozpoznaje co moje dziecko kiedy robi - co do tej 9 to M stwierdził że jeśli dziecko będzie nocnym markiem - to przynajmniej szybko spać nie pójdziemy 
Kropecka,Aggy - mi się dzidzia śniła - ale jakoś tak że zostało mi tylko uczucie szczęścia
żadnych przekonań co do płci
A ja płaczę sobie od wczoraj - chyba się za bardzo zdenerwowałam i zestresowałam wszystkim... i mi się skończyło jak zawsze - płacz :-( ... Ale co poradzić - dziś mam za to prawie świetny humor
czasem dobrze popłakać :-) wypłakać cały stres z organizmu
tylko M nie wiedział co robić - bo nic nie pocieszyło mnie 
A i ja też 10 kg do przodu - właśnie liczę gdzie one są i już je znalazłam
2 - 3kg - biust

3 - 4kg - wody + maluszek + brzuszek
2kg - poszło w biodra

reszta w tyłek
i przynajmniej nie wyglądam jak anemiczka 
Co się mojej rodzince podoba:-)

Na pewno dasz radę. Nie martw się na zapas. Wszystko się ułoży, nawet gdyby mieli założyć Tobie szew, czy peeser... to tylko po to by pomóc.
Znam kilka dziewczyn, które miały założony szew i urodziły zdrowe dzieci w terminie. Głowa do góry i odpoczywaj!
Wiem, że najważniejsze by było zdrowe... ale...

Ale sny o dzieciach są normalnym zjawiskiem w ciąży.
Ja też muszę sobie czasem popłakać i wyrzucić wszystko z siebie. A co do kilkogramów, to u mnie jest 14 na plusie
, ale jakoś tego nie widać... w ciąży tkanka tłuszczowa całkiem innaczej się rozkłada. No i tak jak piszesz, biust... sporo urusł!:-)