reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam wszystkie mamcie lutowe 2008!! Jesteście mi bliskie, bo sama urodziłam synka w lutym 2007 i to 14 lutego!!:-):-)
Będę często tu zaglądać, jak moje koleżanki :tak::tak:

Kibicowałam wszystkim od początku!! I dla wszystkich gratulacje!!
Kiniusia bardzo się cieszę,ze masz robaczka w brzusiu!!! Tak sie już martwiłam!!

reklama
Witam

Po 26.06 możliwe że zagoszczę tu na stałe :-)

Na razie mam tylko dwie kreseczki:cool: I czekam na potwierdzenie u lekarza... a to dopiero we wtorek... więc na razie to mój występ gościnny:-D

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie :happy:

Mysia23,dziękuję baaardzo i ja się cieszę,że Ty się cieszysz;-).
Pozdrawiam (y).

Myyszaaa ,w takim razie baaardzo serdecznie zapraszamy,im więcej Nas tu,tym lepiej:-D.Wtorek już niedługo.Jak tylko wrócisz od lekarza to pochwal się od razu.Do tego czasu także zaglądaj.
Czekamy:tak:.

Wszystkie lutóweczki i naszych gości serdecznie pozdrawiam!!! :-)

A ja normalnie padam.Chyba się zdrzemnę,bo oczka mi się kleją.
Buziam Was.

pozdrawiam wszystkie lutoweczki 2008, trzymamy z Krysia za as kciuki i bedziemy kibicowac,
Kropecka gratuluje! dopiero na majowkach zauwazylam twoj suwaczek :tak:
Myyszaaa dawaj znac po powrocie od gina, ale cos czuje ze to jest TO :tak:

Moooma ,masz rację-strasznie długo się rozpuszcza,ale jakoś przeżyłam.
Teraz tylko nie wiem czy lekarka kazała mi oby na pewno ją brać raz czy 2 na dzień.
Skleroza nie boli:wściekła/y:.
Po wizycie byłam tak szczęśliwa,że teraz już nie pamiętam dokładnie,a jej już nie ma w przychodni.Kurczę,ja to zawsze jakiś numer odwalę:wściekła/y:.

Moooma ,jaką Ty masz śliczną córeczkę-już dawno miałam Ci to napisać.

Dziewczyny ,jak Wam dzionek leci?
Weekend się zaczyna...:cool2:
Dzięki bardzo, nieskromnie mówiąc rzeczywiście jest słodziakowa;-);-);-)... Zresztą dziecko jest zawsze najładniejszeg dla rodziców..........

Ale luty będzie owocny..... coraz więcej Was tutaj...
Gratuluję nowym lutóweczkom 2008.!!!!

Masz rację Agawa a pamiętam jak na samym początku kręciła sie tu tylko Kiniusia( cały czas niepewna) Adziam i chyba Moona a teraz to połapać jest się trudno kto jest kto

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry